Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős koráig tarthat a...

Mennyi idős koráig tarthat a dackorszak, hisztikorszak?

Figyelt kérdés
Most két éves a lányom. Szinte egyik napról a másikra lett dacos, hisztis. Szerencsére nem egész nap, de naponta többször is rájön. Mégis mire számíthatok, mennyi idős koráig tarthat ez a korszak? Csak kíváncsiságból kérdem.
2013. ápr. 28. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sziò! Èn is a következetessèg hìve vok e tèren. Lánykám most kezdi ezt a hisztis dacos korszakot. Èn úgy gondolom csìrájában kell kezelni ezt a dolgot. Mindig nyugodt tudtam maradni eddig legyünk otthon csak ketten vagy az utcán ahol ezren nèznek. Ha itthon vunk akkor ha rosszban sántikál ( anya kőpuderènek a nyalogatása pl) bünti van..... kb. egy percug de beküldöm a szobájába.... hogy gondolkodjon. Valamelyik nap bent ült es sírt hogy: apa, apa.... na akkor kicsit megszakadt a szivem mert ez kőkemèny melò èrzelmileg. Nos utána megyek es megkerdem tudja ugye miert küldtem be (bòlogat) kerdezem csinal e meg ilyet (bòlogat) majd megkerem kerjen bocsanatot ( erre megölelgetjük egymast) ezutan jatszunk nevetgelünk tovabb. :) Ha viszont uton vunk es bele kezd megkerem hagyja abba.... van választási lehetősège mindig..... eddig mindig jol döntött :) Nos a lènyegem az ami az előttem lèvőnek is..... kell a bünti is de a megnyugtatas is..... es persze muszály egyenlően kezelni őket. Bocsi a helyes írasert :) telorol neztem be.
2013. ápr. 29. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!