Vegyél neki elfanten, vagy szieszta cipőket azok valók még ekkora gyereknek. Ha már márkát nézel. NE a sport cipőt, mert olyan lúdtalpa és bokasülyedése lesz mint a ház. Fontos ilyenekkor a kiképzés és a sarokfogás.
2013. ápr. 28. 13:42
6/10 anonim válasza:
Kinézetre vagy boka ügyileg egyikkel sincs semmi gond, söt szerintem szuper cipök. Èn azért nem veszek lányomnak se nike se addidas cipöt, mert iszonyat kemény a talpuk. Ès mindenhol azt mondják söt tapasztalom a gyereken, hogy a legjobb ha rugalmas talpú cipöt kap a gyerek.
2013. ápr. 28. 13:46
7/10 anonim válasza:
kedves 5-ös, a siesta egy nagy szar, azt hordta a gyerekem 3 éves koráig,meg szamost és olyan bokasüllyedése van, hogy majdnem gágog
a két nagy gyerekem kezdettől nike cipőt hordott,abban is tanultak járni, mégis tök egészséges a lábuk
Kérdező, bármit,csak siestát ne
2013. ápr. 28. 15:26
8/10 anonim válasza:
A 2. jobban néz ki,é tapasztalatom alapján az Adidasnak puhább a talpa,kaptunk mind kettőt a Nike borzalmasan merev,nem is adtam rá.
2013. ápr. 28. 16:15
9/10 anonim válasza:
a sensory motion talp hajlékony a nike-nak, már 6 éve hordják a gyerekeim, persze szezononként újat :)
2013. ápr. 28. 17:00
10/10 anonim válasza:
nekünk a második van
na ennek minden a talpa,csak nem kemény
ketté lehet hajtani,olyan puha,tiszta bőr
nekem mondjuk 3,5 éves a fiam,neki már nem kell olyan komoly bokatartás,de ez is tartja neki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!