Mit tegyek, mindig piszkálja a férjem családja a kisfiamot?
nem tudom már mit mondjak,vagy csináljak.
A férjem fiu testvére,amiota megszületett az ő fia,a mi gyerkünket blamálja! Pl: ha a fiam kiabál, vagy hangoskodik vagy énekel, ő mindig azt mondja (mi van talán éhes)? és ilyen -olyan megjegyzéseket tesz, mindig célozgat ,hogy a mi fiunk gyáva, félenk,stb! Már meguntam ezt a sok piszkálodást, és már nem tudom lenyelni.Érzem és láttom milyen gyülölettel nézzi, a testvére gyermekét.
Lehet, hogy a sajátja nem tetszik neki annyira, mint amilyennek várta. Rosszindulat legtöbbször irígységből adódik. Ha nagyon zavar, próbálj frappánsan visszaszólni, de ha végképp nem megy, nem kötelező a találkozás. Annyira ne vedd a szívedre, ez a bunkó viselkedés egyértelműen őt minősíti, csak azt fogja elérni vele, hogy előbb utóbb a fiad sem nagyon akar vele találkozni. És akkor mi van, ha félénk vagy kicsit gyávább? Lehet, hogy pont abban az időszakban van, amikor kezdenek kialakulni az ezekhez kapcsolódó félelmek. Tök normális.
Majd jön ám még kutyára teherautó!
A szomszédom pár éve, gyűlölködve , lenézően közölte, hogy nagyon hisztis a gyerekem, sokat sír meg akaratos (panel átka) nagyon rosszul esett és ostoroztam is miatta magam, de aztán 2 év múlva, mikorra az újdonsült kisbabája akkora lett és odaért, amin mi már réges-rég túljutottunk, azért eszembe jutott, hogy visszavágok neki...nem tettem, elég a baja, az ő lánykája már 2 éve nem nőtte ki a mindennapos hisztit, toporzékolást..megszívta. :)
Kedves 19:55-ös, szoval ha még egyszer ujra olvasod a kérdést akkor,igen is irtam pl:ezt(hogy a mi fiunk gyáva)
sajnálom hogy ezt nem láttad.És tudod a sogorom mit érezz, azt hogy lássa hogy a mi fiunk egy okos, szofogadi kisfiu, verés nélkül, mert én a gyerekemet soha nem kellett megverjem, hanem szép szoval sok mindent megért a mai napig.De az ő szájábol mást nem lehet hallani csak azt hogy ő hogy megfogja verni ha nagyobb lesz a fia, és még hozzá teszem,hogy bizza már volt rá pelda hogy bele vágta a kicsiágyba, mert eppen sirt a kicsi, es lehet pont görcse volt.Na az ilyen némber ne ossza nekem az észt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!