Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves fiam kivakarta a...

Tóth Bernadett2 kérdése:

2,5 éves fiam kivakarta a homlokát sebesre egy ponton, már egy honapja?

Figyelt kérdés
Leragasztani nem tudom mert azonnal üvölt l, sír. Próbáltam kkrémezni de letörli. Álmában is vakarja. Ötlet hogy mulasszam el? Nagyon köszönöm!
2013. ápr. 25. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Kenegetni kellene Bepanthennel. Ne tegyél rá sokat, vékonyan kend rá, hamar felszívódik. Akár játék közben cselesen rákened sutyiban, meg mikor alszik is. Kend neki ahányszor csak tudod. El kell múlnia 1-2 héten belül. Mást nem nagyon tudsz vele csinálni.
2013. ápr. 25. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk a fülénél volt egy ilyen állandóan elvakarós seb. Üvöltött és mindig letörölte, de én csakazértis mindig bekentem reggel, bölcsi után és este - Sudocreme-mel. Egyszer már majdnem meggyógyult, amikor kihagytunk egy pár napot... persze újra csúnya lett, hát újult erővel kenhettem. Aztán csak meggyógyult dettó kb. 1-másfél hónap alatt a fél centis seb. Szóval üvöltés ide vagy oda, kenni kell, azt csak rajta marad valami, ha le is törli meg beléd meg a kispárnájába :)
2013. ápr. 25. 18:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálom, már este meg a délutáni alvásnál sutyiban bekenem. :)
2013. ápr. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!