SOS! Kivakarta a fenekét? Vagy valami más?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 és fél éves.Az előbb fürdettem,fürdés közben megvakarta a seggét,majd mikor végeztünk a fürdéssel,azt mondta kakilnia kell.Le is guggolt,de nem lett semmi,aztán ahogy töröltem,véres lett a törölköző.Megtöröltem neki,csupa vér lett a törlőkendő is.Mi lehet a baj?Csak kivakarta,vagy valami más?2010. okt. 29. 21:02
2/8 anonim válasza:
nézd meg honnan vérzik a "segge". látsz rajta vakarás nyomot?
3/8 A kérdező kommentje:
Na mi rosszat írtam????????A kérdésre válaszolj!
2010. okt. 29. 21:11
4/8 A kérdező kommentje:
Másodiknak:igen,van rajta nyom.
2010. okt. 29. 21:12
5/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Tényleg nem jössz rá, mi rosszat írtál? Akkor segítek. Hogy lehet egy kisgyerekről azt írni, hogy segge van?
6/8 anonim válasza:
Jajj,komolyan mondom,ennyi kötözködős anyukát.....
Gondolom idegességében írta így.Meg kell nézni,hogy honnan vérzett.Mekkora mennyiségű vér távozott?Írjál,mi lett veletek!
7/8 anonim válasza:
igen kivakarta.
é kislányom is valamelyik nap véresre vakarta a s*ggét.
8/8 A kérdező kommentje:
Erre felénk a kisgyerekeknek segge van,ha tetszik nektek,ha nem!!!!!!!!Utálom az ilyen kötözködő embereket,akik azzal foglalkoznak,hogy másokat idegesítsenek!Én segítséget szerettem volna kapni,nem kioktatást!
Aki normális választ írt,annak köszönöm!Valóban csak kivakarta a SEGGÉT!
2010. okt. 30. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!