Van itt még olyan anyuka, akinek a másfél éves gyereke nem alszik napközben? Normális ez?
Az én fiamnál előfordul néha hogy nem alszik napközben (mondjuk ő 26 hós, de 1,5 évesen is előfordult többször). De mondjuk akkor már du. 5-6 körül totál hisztis és fáradt (reggel fél7-7 körül kel), szóval még biztos hogy szüksége van az alvásra. De anyukám azt mondta én 1,5 évesen már nem aludtam napközben.
Ha egyébként így is végig bírja csinálni a fiad napot, tehát reggel rendesen kel és estig bírja és nem veszed észre hogy pl. nyűgösebb akkor lehet hogy neki elég az éjszakai alvás, nagyon különböző ez a gyerekeknél. Most hogy már jó idő van legyél vele jó sokat a szabadban, attól is elfáradnak, az én fiam sokszor már magától mondja, hogy most aludni szeretne.
Köszi!
Ma végre aludt 1,5 órát. Tegnap, tegnapelőtt semmit. Az a baj, hogy ő is nyűgös így eléggé estére, de este 6-kor már nem engedem elaludni, így 8-kor kidől. Ha alszik napközben, akkor 9-fél 10 körül alszik el este. Reggel fél8-8-kor kel, éjjel egyszer ébred, átjön hozzánk, és alszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!