Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt még olyan anyuka,...

Van itt még olyan anyuka, akinek a másfél éves gyereke nem alszik napközben? Normális ez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én fiamnál előfordul néha hogy nem alszik napközben (mondjuk ő 26 hós, de 1,5 évesen is előfordult többször). De mondjuk akkor már du. 5-6 körül totál hisztis és fáradt (reggel fél7-7 körül kel), szóval még biztos hogy szüksége van az alvásra. De anyukám azt mondta én 1,5 évesen már nem aludtam napközben.

Ha egyébként így is végig bírja csinálni a fiad napot, tehát reggel rendesen kel és estig bírja és nem veszed észre hogy pl. nyűgösebb akkor lehet hogy neki elég az éjszakai alvás, nagyon különböző ez a gyerekeknél. Most hogy már jó idő van legyél vele jó sokat a szabadban, attól is elfáradnak, az én fiam sokszor már magától mondja, hogy most aludni szeretne.

2013. ápr. 25. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Az en lanyom is 1,5 eves, eddig kb 10 ejszakat aludt at! A cumi hianya miatt ebred, ugy 4-5x, tehat mindig fel kell kelni hozza. Nem tul pihenteto igy az alvasom, a munkamat sem birom rendesen elvegezni, o mar bolcsis, en pedig dolgozom. Olvastam valahol, hogy ez akar mehet a gyerekek 3 eves koraig, fogalmam sincs, hogy csinalom vegig a tovabbi 1,5 evet :)
2013. ápr. 25. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsanat. Felre olvastam.. Szoval mi az ejszakat nem alusszuk at, a bolcsiben ebed utan alszik 2 orat.
2013. ápr. 25. 13:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ma végre aludt 1,5 órát. Tegnap, tegnapelőtt semmit. Az a baj, hogy ő is nyűgös így eléggé estére, de este 6-kor már nem engedem elaludni, így 8-kor kidől. Ha alszik napközben, akkor 9-fél 10 körül alszik el este. Reggel fél8-8-kor kel, éjjel egyszer ébred, átjön hozzánk, és alszik tovább.

2013. ápr. 25. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom 7.hónaptól 11.hónapos koráig nem aludt napközben. Utána magától ráállt az ebéd utáni alvásra, lassan 2éves. Viszont nálunk sincs ébredés nélküli éjszaka, ritkán alszik egy egész éjszakán keresztül ://
2013. ápr. 25. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!