Ti elengednétek egy 12 éves lányt egyedül elmenni fagyizni a 2 éves kishúgával?
Nem, ha a tesód pl 6-7 éves lenne, akkor valószínűleg igen.
Én a 11 éves lányomat simán elengedem a 9 éves húgával a közeli boltba.
Nem benned nem bíznék meg, hanem a 2 évesben. Akkor sem, ha aranyos és édeske, meg otthon szívesen játszik veled. 2 évesnek bárikor megfordulhat a fejében, hogy akkor ő most átrohan az úton, akkor is, ha előtte soha de soha nem csinált ilyet.
Hasonló korkülönbség van közöttünk az öcsémmel. Mi is rengeteget járunk fagyizni, játszóra. És nem volt olyan régen, hogy 2 éves volt, mert most 6, én 15 vagyok. Két éves kora óta simán megyünk. Szerintem akinek kistesója van az beletanul az "anyaszerepbe". Egy 12 éves meg nem olyan bamba mint a szülők hiszik. Van egy unokatesóm mindjárt 13 éves, fiú, mégsem engedik sehova. És az ő szülei néznek furán az én szüleimre. A gyerek teljesen életképtelen egy teát nem tud főzni, egy fürdővizet nem enged le, nem mossa ki a kádat maga után, ha itt van. Míg a 6 éves öcsémnek alap. De unokatesóm még "kicsi", ki van nyalva a feneke, és nem csinál semmi egyedül. Nem értem miért nevelnek egy gyereket így. Rendes (hihi) megbízható gyerek voltam mindig, tesóm tud viselkedni, 2 évesen is tudott. Ha azt mondtam neki nem engedheti el a kezem nem engedte el. Még most sem. Mert én vagyok a nagy és hallgat rám. Normálisan kell a 2 évesekkel is bánni és akkor normálisak lesznek. Erre is van példa a családban, amikor mindent ráhagynak, hát így jártak. Olyannal most sem indulnék el, mert lehet az lenne a vége hogy szétvágnám ha nem ért. De nem osztom inkább az észt mert úgyis azt mondjátok gyerek vagyok:)
15/L
Tegnap sétáltunk a lányommal és kb egy 15-6 éves lánnyal volt egy kisfiú. A lány átment a másik oldalra a kisfiú várt és a futobicóval simán átment az uton körül nézés nélkül. 4-5 körül lehetett a fiú mégszerencse hogy nem jött autó.....
Szóval szerintem én sem engedném
Dehogyis. Gondolj csak bele, ha veletlenul kiszalad az utcara es jon egy auto...A szuleid bortonbe mennek...
Szerintem ne eroltesd, nagyon fiatal vagy, a tesod meg nagyon kicsi, mindig az edesanyja mellett van a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!