Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukak, szerintetek ez már...

Anyukak, szerintetek ez már beteges?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves kisfiam,nagyon ügyes, aranyos,bátor,sokat beszél, szoval nagyon ügyes kisokos.

A probléma velem van,hiszen annyira féltem,hogy nem merem senkire rábizni egy 10 percre sem, pedig elmaradna.Már retegek az ovodátol, hogy nehogy le essen a csuzdárol vagy valaki megüsse, vagy nehogy megfulladjon amikor eszik,mert en nem leszek ott vele.

Erről még senkinek nem beszéltem a férjemen kivül, mert szégyelem magam, a férjem probál nyugtatni, és mondogassa hogy nem lesz semmi baj,de én ebbe beleőrülök.

2013. ápr. 24. 13:00
1 2
 11/11 TomMunk válasza:

Figyelj :)

Nyugalom! Nem fog meghalni. Mi, az emberi populáció nem véletlen tudjuk "uralni" és ezáltal több évezrede szennyezni a földet. Az óvodák biztonságosabbnál is biztonságosabb helyek, csak pl híradóban azt hallod mindig, hogy "meghal, elüti, megfullad, elássa, beleesik", viszont arról nem szólnak, hogy ilyen dolgok 1.000.000:1 arányban történnek meg :) Vannak gyerekek, akik komolyabban BMX-eznek már 4 évesen mint én, vagy a barátaim :)

Oviban rettentő gonddal fognak rájuk vigyázni és törődni velük, csak mintha a második anyukájuk lennének :)

2013. máj. 9. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!