Fitymaszűkülettel hova kell fordulni?
Attól függ mennyi idős.
3 volt Fiam és a madarász utcai gyerekkórházba vittem a háziorvosunkkal eleve nem foglalkozom mert semmire nem jó...
Sebészetre hordtam 2 éves kora óta figyelték írtak rá krémeket amik elnyúlósították a bőrt és épp hogy egy kicsi letapadása volt csak amit sajnos ugyanúgy fel kellett szedjenek.
A madarász utcába kell beutaló? Sebészetre mentetek? Mennyi idős volt akkor a gyereked?
Bocsánat, hogy beelkérdezek, de minket is érint.
Én 2x vittem el a fiamat az urológiára ,kapott krémet.semmit nem használt.
Februárban fogtam,elmentünk a sebészetre,és kb.1 perc alatt végeztünk is.
A sebészetre menjetek,nem kell beutaló,sem orvosi ajánlás.
Második vagyok! Ne haragudj de keverem a szezont a fazonnal Én a tűzoltó utcába vittem a fiam a kettes számú gyermekklinikára (nem vagyok pesti nehezen jegyzem meg ezeket).
Oda nem kellett beutaló két dokijuk van, van a jenővári doktor ő helyből műteni akarta a gyerekem. Rosszul voltam mikor altatásról és aneszteziológiáról volt szó...
Van a Bűdi doktor, na hozzá hordtam vissza 2 éves kora óta Ő azt mondta, ha nem muszáj nem vagdos. Ő minden héten csütörtökön van reggel 8-tól.
Bementünk bekente vastagon a kukacot lidocain krémmel kaptunk 20 percet és mondta hogy menjünk vissza. Semmit nem érzett a gyerek csak amikor kiment a fájdalom csillapító belőle. Küzdelem van utána és rohadtul fáj Nekik.
Már nem tudom, hogy mi a jobb a műtét altatással vagy a felszedés. Ha felszedik azt mindig teljesen fel kell húzni ha "metélik" akkor meg lényegében nincs mit húzni neki...
De lehet csak Én gondolom túl a dolgot...
Nekem az szólt a Bűdi mellett, hogy próbált ezer féle krémet elötte ami elnyújtja a bőrt és ne kelljen hozzányulni.
Nem is tudom mi a jobb eleve, húzgálni vagy nem hűzgálni Én Fiamnak nem húztam egyszer se ha a következő is Fiú lesz szerintem 2-3 hónapos korától már probálgatom neki...
Szörnyű érzés volt minden este mikor meg kellett mosni a kukacot a gyerekem meg mászott rám és ölelt, hogy ne bántsam és ő jó volt (bántásnak fogta fel, magyarázhattam Én hogy anya csak segíteni akar, hogy meggyógyuljon és ne fájjon... semmit nem ért...
Ha a felszedés mellett döntesz azt is tudd, hogy az én fiam pl 2 éves kora óta szobatiszta és a beavatkozás után bepisilt bekakilt jó 1 hétig, azt mondták, hogy ez természetes és van akit így megvisel a dolog...
A Párom kollégájánál meg a kisfiú másfél napig visszatartotta a pisit bevitték a heim pálba adtak neki valami szart amitől azt mondták, hogy ha vissza akarja tartani ha nem, tök mindegy mert nem fogja. úgyis volt, ordítva pisilt a gyerek.
Másik kolléganőnél meg műtötték a kicsit altatásban ahogy ébredezett az altatásból nem ismerte fel az anyját és össze vissza rugdosta azt mondta a nő, hogy nem gondolta, hogy ilyen létezik hogy nézi őt a gyereke és nem ismeri fel és támadja...
Kire hogy hat az altatás Anyum sírva kelt altatásból, nevelőapámnak meg olyan fulladási rohama jött hogy lélegeztetni kellett...
előre is bocs ha beléd vertem a frászt de nekem is mindenki azt mondta, hogy jajj felszedik és kész... Csak beavatkozás után mondták el hogy ez k.rvául fáj ám a gyereknek...
Jut eszembe párom kollégája ő felnőttként szedte össze sajnos (úgy mesélte a Páromnak hogy asszonnyal együtt voltak és valami kidörzsölődött vagy felrepedt neki) nem nyúlt hozzá amíg fájt nem mosta rendesen mert rossz volt hozzá nyúlni és letapadt neki teljesen a bőr, műtötték neki is (de ő ébren volt) és másnap lábra se bírt állni mert háromszorosra dagadt minden.
Kérdező: hány éves a gyerek, biztosan fitymaszűkülete van-e, mennyire van letapadva, mennyire megy hátra, van-e baja a pisiléssel?
Legalább ennyi kérdésem volna így hirtelen :) Ennek függvénye, hogy egyáltalán kóros-e az állapot, sürgős-e, beavatkozást igényel-e, miegymás.
Köszönöm válaszokat :)
28 hós, még pelusos, nem lehet hátra húzni neki, tud pisilni azzal nincsen gond... Csak azért kérdezem, mert annyira ellentétesek a vélemények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!