Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit reagálnátok ha ezt mondaná...

Mit reagálnátok ha ezt mondaná mérgében az 5 éves fiad?

Figyelt kérdés
Kidoblak az ablakon?
2013. ápr. 22. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy ilyet nem szabad mondani, és sarokba állítanám!
2013. ápr. 22. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom erre mit reagálnék,talán azt mondanám

ha kidobsz az ablakon,anya nem lesz veled utána és akkor majd hiányozni fog.

nekem a lányom amikor hisztizik mert nem rögtön van

amit ő elgondol,

van hogy azt mondja akkor nem foglak szeretni.

én erre azt szoktam neki mondani hogy nem baj kislányom én akkor is szeretlek.

és akkor mindig oda jön puszit adni és megsimogatja az arcom.

2013. ápr. 22. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:

hát valakitöl hallota ....

ezért büntetés nem jár de megmondanám neki ilyet nem szabad mondani

2013. ápr. 22. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A 4 évesem mostanában baltával akar kettévágni ha mérges. Hogy honnan vette??
2013. ápr. 22. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez persze szituáció függő, így első olvasatra az jutott eszembe, hogy elnevetném magam, és utána mondanám, hogy akkor most elsőre gyakoroljuk a felemelést, mert még az se nagyon fog menni, nemhogy a dobás. Esetleg felkapnám, és eldobást imitálnék, hogy "megtanítsam" hogy kell ezt csinálni, persze poénból.

De ha gonoszságból mondta, akkor nyilván szigorúra venném a figurát, és elmagyaráznám, hogy ilyet nem mondunk, főleg nem anyának, stb.

2013. ápr. 22. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:

En a télen azt mondtam a lányomnak, hogy kiteszlek a hóra. O meg : Hurrá, megyek szánkózni!!!!

Se kopni, se nyelni nem tudtam.

2013. ápr. 22. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt már én is megkaptam a gyerektől....Ja meg múltkor a kukába akart kidobni....Oviba ragad a hülyeség
2013. ápr. 22. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Elsőre a "Próbáld meg, hajrá!" jutott hirtelen eszembe, de azt hiszem ezt nem mondanám neki.

Inkább valami olyasmit, hogy "Látom mérges vagy rám!". Aztán elkezdeném beszéltetni, hogy miért, meg mi történt, még akkor is ha tudom a szitu okát. Vagy rákérdeznék, hogy "Ezért és ezért vagy rám mérges?".

A lányom hasonlókat akkor mond, ha mérges. Ha kibeszéltetem és átbeszéljük, akkor az esetek nagyrészében megoldóik a probléma.

Nem hiszem, hogy kiakadnék, mert úgy vélem, hogy nem ismeri az ablakon kidobás következményeit, így igazából azt sem tudja mit beszél.

2013. ápr. 22. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!