Antus kérdése:
Normális, hogy a 2,5 éves lányom "cicizni" akar?
Figyelt kérdés
Kislányom nagyon anyás, és este, amikor lefekszünk aludni vagy éjjel, amikor sírva ébred az az első, hogy bedugja a kezét a két cicim közé. Nem fogja meg a mellemet, csak odateszi a kezét. Engem ez nagyon idegesít. Nincs intim szférám. Kérdeztem, hogy ezt miért csinálja, az a válasz, hogy megnyugtatja. Már nagyon sokat kértem, hogy vegye ki, és hatalmas hiszti és sírás a vége. Az a kérdésem, hogy ha nem engedem neki, hogy többet "cicizzen", akkor ezzel nem okozok neki kárt lelkileg? Elvégre ő ettől nyugszik meg. vagy nyugodtan erőltessem, hogy ehhez Ő már nagy és csak öleljen át és úgy nyugodjon meg?2013. ápr. 20. 14:18
1/4 anonim válasza:
nekem a lányom a nyakláncomat pörgette az ujjai között
6db rövid ezüst lánc van a nyakamban és az egyiket ami éppen neki tetszett
irtó idegesítő volt és a nyakamon a pihéket is becsípte és csikizett is - szal utáltam
de megszoktam mert attól 5 perc alatt megnyugodott
még most 11 évesen is ha búbánatos ezt csinálja mikor hozzám bújik :-)
am ott a szíved lehet azt érzi a tenyerével és ez nyugtatja meg
szerintem próbáld meg megszokni - éjjel úgysem látja senki sem .-)
2/4 anonim válasza:
Jé, az én kisfiam is szokta ezt csinálni. 5 éves. Engem nem zavar.
3/4 anonim válasza:
Az én fiam 4 éves elmúlt. Már régen nem cicizik, de néha még odabújik, fogdos, odadugja az arcát, pillanatok alatt megnyugszik.
Én is utálom, de hagyom, mert neki nagyon jó. De már én is nagyon szeretném, ha nem piszkálna. :(
4/4 A kérdező kommentje:
:-) Akkor lehet, hogy hagynom kéne. Megpróbálom megszokni. De legalább utána ne mozgatná a kezét. Tegye oda a kezét és kész. Ne mozogjon. Az idegesít inkább, hogy utána még mozgatja az ujjait. Azért köszönöm a válaszokat!!! Nem vagyok egyedül!
2013. ápr. 21. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!