Nem adják rá az oviban a gyerekre a (tavaszi) kabit és a sapit? Ez csak engem idegesít?
Beszokóban vagyunk(3.hét), és mondja a kislány, hogy kint nem volt rajt kabát se meg sapi se! Engem ez nagyon idegesít, én mindig adok rá valamit ha kimegyünk, amíg szeles az idő vagy nincs igazán jó meleg..
Mért nem adják rá amit odateszek neki? Máshol ez, hogy van? Vagy mást ez nem zavar?
Köszönöm a válaszaitokat!
Látom sokan megbíztok az óvó/gondozónőkben! Én is szeretnék bennük bízni, de ez valahogy most eltűnt belőlem!
Nem vastag kabátra kell gondolni, inkább egy dzseki csak, és egy baseboll sapi amit otthagyok neki! Én magam is felveszem még a felsőre a tavaszi kabátot v. kardigánt! Nincs még az az igazi nyári meleg! Tavasz van, változékony szeles idővel /itt/. Ma sétán voltak, a gyerek azt mondja, melegítőben volt! ?? Én úgy tudtam átöltöztetik őket kintibe! Nálatok ez, hogy van?
Szóval ha ilyenek miatt lesz beteg a gyerekem.. ez nagyon elszomorít! Talán ezért (is) a sok betegség az ovikban? Szerintem is benne van a lustaság is, hisz sok a gyerek sok a ruha.. nem tudom.. De zavar. nagyon.
Köszi még egyszer, hogy írtatok!
Újra a 7-es vagyok.
Na a nadrágot biztos, hogy nem cserélik át!!! :) Úgy kell variálni Neked, hogy bent is - kint is jó legyen! (sajnos)
Én a hideg napokon pont ezért harisnya + rövidnadrág verziót adtam rá a csoportba, így erre húzták az overállt mikor kivitték őket (persze pulcsi nélkül, mint már írtam)
Most már marad a tréning nadrág neki is - az elég.
Köszi válaszod!
Pedig nekem eleinte úgy mondták, hogy igen át vannak öltöztetve... Ezek szerint nem..
Biztos sok "meglepetés" lesz még mire megszokjuk az ovit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!