Létezik olyan pókember mese ami kisebb gyerekeknek készült?
Melyiket találtad? A legújabb verziót, amit jelenleg a Disney csatorna ad, azt kimondottan gyerekesre és bohókásra készítették. Tehát én azt tudnám javasolni. Vannak abban is durvább részek, de többnyire a kisebbeket célozza meg, és tele van ilyen bolondos, rajzfilmes gegekkel.
Ezen kívül maximum a régi, '60-as évekbeli rajzfilmre lehet mondani, hogy tényleg gyerekbarát, de nem tudom, hogy az megnézhető-e valahol. Néhány éve adta a TV, de azóta nem láttam sehol.
Nem tudom, hogy a csatorna nézhető-e neten, de a sorozat címe, amit említettem, Pókember elképesztő kalandjai. A YouTube-on nem találtam, de talán az Indavideo-n van belőle pár rész.
Viszont még ez is egy kicsivel idősebb korosztálynak való, inkább a 10 éveseknek. Mint írtam, többnyire poénos, de vannak ijesztőbb részei is.
Sajnos ezen kívül nem ismerek kimondottan gyerekeknek szóló Pókember sorozatot. Van még a Pókember legújabb kalandjai (ami megtekinthető a YT-on is), aminek gyermekbarát a megjelenése, de a történet inkább az idősebb korosztályt célozza meg. Ez nem olyan ijesztő vagy durva, sőt szerintem a rajzstílus vonzóbbá teszi a kicsik számára, de komolyabb témákat dolgoz fel, amik egy gyereket talán nem érdekelnek annyira.
Én '98-as vagyok, és anno a Jetix-en ment a '94-es Pókember. Óvodáskoromban azt néztem, mai napig nincs tőle semmi bajom, de az is igaz, hogy a mai kisiskolások-óvódások úgy működnek lassan, mint a 10-12 évese, sajnos...
Ja, és ez a '94-es Pókember teljes egészében megtalálható a YT-n, Pókember xy. rész címen, vagy Pókember 1x01-től <-ez az első rész címe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!