Van drága interaktív babája a kislányodnak?
3 éves lesz hamarosan a kislányom és igazából a babákat nézegeti mindig a játékboltban. Igazság szerint én drágának találom ezeket a beszélő, gügyögő...interaktív babákat. Nálatok bejött? Érdemes megvenni? Vagy csak ez is adig érdekes amíg megkapja, amíg az újdonság varázsa él. Vannak babái (egy része még az enyém volt), amit ujjonnan kapott azok inkább kisebbek és az olcsóbb kategória. Mi a véleményetek? Milyet érdemes venni?
Puha testűt, vagy fürdethető bébit, vagy nagy élethűt?
Bár nem baba, pony.
Fél évig rít és nyúzott minket az interaktív pony miatt. Nagyot akart. Hát karácsonyra megkapta. Ébredező napocska vagy mi a neve. Beszél, gügyög mit tudom én. :)
1 hétig játszott vele. Még szerencse, hogy használtan sikerült újszerűt vennem mert ha újonnan tizenezerért kellett volna szívinfarktust kaptam volna.
Nekünk rongybabák vannak (simba fonalhajú) és egy baby born. Azt is használtan vettem felszereléssel, ruhákkal stb. Néha játszik velük, gyógyítja őket ilyesmi.
Szerintem eszméletlen drágák az interaktív játékok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!