Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5-3év körüli kislányodnak...

2,5-3év körüli kislányodnak milyen a haja? Hányszor volt már vágva, és hogyan? Ki csinálja? Fésülködést hogy tűri?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kislányomnak most már szép hosszu haja van csak 1x vágtuk le ,illetve elöl ha nagyon a szemébe .log a haja akor azt levágjuk ,fèsülést is szereti.
2013. jan. 26. 12:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy èves kora óta van vágva a haja, 2-3 havonta. Leginkább a fufruja,de most növesztjük azt is. Anyukám vágjam neki, fodrász. Ki nem állja,ha fèsüljük.
2013. jan. 26. 12:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Rövid haja,addig akarjuk vágni neki amíg kicsi.Jó erős legyen a haja.Fésülködni nagyon szeret.3-4szer biztos vágva volt már neki.
2013. jan. 26. 12:26
 4/11 anonim ***** válasza:
3 éves soha egy centi nem volt vágva belőle neki, már a fenekéig ér (az alja csigásan göndör). Nem szereti ha fésüljük de ugyanakkor azt meg szereti hogy hosszú és ilyen hajgumi meg olyan hajpánt stb... a hajmosást viszont nagyon szereti és a szárítást is.
2013. jan. 26. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Vékony szálú, nyaka aljáig ér. 16 hónaposan lett neki először vágva, mi nyírtuk le hajvágóval 2 cm-re. 2 évesen elvittük fodrászhoz levágatni. Elöl és oldalt én vágom, ha kezd hosszú lenni. Szereti ha fésülöm és most már szereti ha gumit rakok a hajába. 2,5 éves múlt.
2013. jan. 26. 12:36
 6/11 anonim ***** válasza:

3,5 éves kislányom haja fenekéig ér. Hullámos, dús, vastag. Soha nem vágtuk neki, már 3-4 centis hajjal született.

Imádja, ha fésülgetem, frizurát készítek. Viszont apának kell hajat szárítania :) Azt jobban szereti.

Mondjuk népi táncol, így a szalag is sokkal jobban mutat a hosszú fonatban, mint egy rövidebb hajban.

2013. jan. 26. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Tévhit, hogy a sűrű hajvágástól erősödik a haj!

A kislányom még csak két éves, de már születésekor is volt haja, most bubifrizurája van, frufruval. Én vágom neki. Szereti, a fésülködést is. Csak hajat mosni utál.

2013. jan. 26. 15:10
 8/11 Lukács Mariann válasza:
28 hónapos a kislányom, még csak a frufruja volt vágva. Szőke, göndör a haja, hetente többször mossuk és oriflame-s gyerek kifésűlő sprayt használunk, hogy élvezet legyen a fésülködés, és ne húzza a haját a fésü.
2013. jan. 26. 16:16
 9/11 A kérdező kommentje:

Az én kislányom 3éves lesz 2hónap múlva,és majdnem derékig érő vastag dús haja van. Mikor megszületett akkor is nagy haja volt és fekete,most már inkább barna.

Nekem is ilyen hajam volt. Nagyon kéne már vági a végéből mert elég szálkás,de nem tudom hogyan?!:( Soha nem volt még vágva,mert egy percet nem áll meg egy helyben így nem mertem. Fodrászhoz e miatt nem is viszem.

Utál fésülködni,hajat mosni,mindig hiszti van!:( Először ritka fogú fésűvel kifésülöm a gubancot,előtte befújom fésüléskönnyítő sprayvel,majd rendes fésűvel összefogom. Hajmosásnál balzsamozom a haját. Viszont a csatokat hajráfot szereti.

Az tényleg nem igaz hogy a sok vágástól lesz nagyobb/dúsabb az ember haja,mert csak a genetikán múlik! A gyerekemnek sem volt soha vágva és mégis hatalmas hajkoronája van.:) Nekem és anyukámnak is vastag dús hajunk van!

2013. jan. 26. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:

2,5 éves a kislányom.Hátul a lapockájáig érő,szőke,dús haja van, elöl a frufruját én vágom, amikor látom hogy nemsokára belelóg a szemébe. Felültetem a kanapéra, vagy apukája ölébe, egy kis törölközőt terítek rá elölről, hogy nem legyen minden "hajas". (Szerencsére nagyon jól viseli ezeket a "kínokat" pl. a körömvágást is meg tudjuk így oldani)

Fésülést Ő kéri, ölembe ültetem, Ő fogja a hajkefét, én a fésűt. "Segít" :)

(A vágástól nem fog erősödni, hiszen nem a hajhagymától vágja le az ember.Elöl, a frufrujánál semmivel sem erősebb mint hátul, ahol még nem lett belőle vágva.A kislányomnak pl. 1 éves koráig gyenge, nem éppen dús haja volt)

2013. jan. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!