Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli kislányodnak...

2 év körüli kislányodnak mennyi ruhája van? Mennyi játszós, és mennyi elmenős? Hogy álltok csatokkal, hajgumikkal, esetleg más kiegészítőkkel?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Röviden és tömören: rengeteg van...ruhából is csatok hajgumik ból úgyszintén..

Elsőre fiam lett, másodjára lányom és így látom hogy egy lánynak kb.3szor annyit lehet vásárolni mindenből.

Nekünk a játszósok is szépek és csinik nagyon gagyit nem adok rá mert nem. Tudom persze ilyenkor szokták mondani hogy mindegy mi van rajta mert leeszi/összekeni/elesik benne és amúgy is hamar kinövik. Nem baj. Addig se szeretnék rajta csúnya ruhát nézni amíg ilyen hamar kinő mindent:)

2013. jan. 2. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szioka van egy szekrény ruhája sok bugyival sok játszos de van olyan amit igy s ugy is felvehet. hajgumit ki nem állja pedig van haja rendesen ki is tépi

hajcsatot most engedte meg mert az apja tette bele igy kb 3-4 napja el lehet végre tüzni a haját.

hajpántot fél percig viseli el.

2013. jan. 2. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:

szia, hajgumink, ilyemik nem sok van, nem viseli el a hajában, és nyáron le is vágattuk neki, így az nincs sok.

Viszont nagyon sok lánc, karperec meg ilyesmink van.:-)

Ruhából elmenős talán 2 garnitúra, a többi rengeteg nem kifejezetten játszós, inkább közepes minőségű, csini darabok, akár el is lehet vinni bárhová.

Next leggingsből, harisnyagatyóból, és vékonyabb hosszú ujjú polókból sztem csúcsokat döntögetünk...:-))

Overálja 3 van, csizmája 2, itthoni cipő, mamusz 3,sapi-sál 4-5 db, kantáros gatyóból 3, melegítőgatyó is kb. 3-4db, pulóver-kardiból 6-7db, nekem még pelusos, így bodyból is van vagy 20. :-D

Néha elgondolkozom, hogy ennyi minek, de mikor beteg, olyankor nagyon jó, hogy ennyi cucca van, meg ráadásul ezeket mind használtan veszem, itt a közelebn egy szuper turi, és nagyon olcsón jutok hozzá, extra jó minőségű darabokhoz.

Nem sok új cucca van, a bodykat, és a harisnyákat szoktam csak újonnan venni.

2013. jan. 2. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor én leszek az ellenpélda. Szerintem nincs sok ruhája a kislányomnak. Van minden időjárásra egy-egy cipője, csizmája, van egy overálja, 1 sapka, sál, 1 kesztyűje (az is sok, mert nem hajlandó felvenni), kb. 5 harisnyanadrág, kb. 5 vékonyabb nadrág itthonra, több body hozzá, kimenős ruhának van jó meleg melegítő szettje, 1 bélelt nadrág, 1 kordnadrág, 1 garbó, 4-5 hosszú ujjú póló, egy ünnepi alkalomra illő ruha (karácsonyi ajándék).

Itthon nem piszkolja el, egy rövid mosással minden megszárad másnap reggelre. Még az overáll vagy a kabátja is csontszáraz lesz. Kimenősből azért nincs sok ruhája, mert ilyen hidegben úgyis overáll van rajta, közösségbe még nem jár (ha járna, természetesen más lenne a helyzet), ha mégis beltéri program van valahol, akkor is szép, tiszta ruhája van. Változatosan lehet variálni a ruhácskáit. Turiból nem szoktam vásárolni, csak újakat hord. Nyáron több ruhája volt, akkor minden nap rengeteget jártunk mindenfelé sétálni, játszóterezni. most télen inkább itthoni játszós kell neki.

Kiegészítőket még nem "hord". Csatt talán kettő van neki, hajgumit most akarok neki venni, de nem tudom, mennyi ideig tűrné meg. Hamarosan kipróbáljuk. Minden mást inkább tőlünk szerez, órát, kalapot, karkötőt. Szeret benne pipiskedni. Egy ideig még jók ezek. Vigyáz is rájuk, mert tudja, hogy anya azokat hordja (néha).

2013. jan. 2. 14:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, megnyugodtam kicsit. A lányomnak rengeteg ruhája van. Bár bölcsis, így sem hordja szerintem a felét sem. De van. :)

Rengeteg csat, hajgumi, hajpánt, táska, karkötő, nyaklánc, minden féle. Imádja ezeket a dolgokat, olyan igazi csajos csajszi, de már előre félek, mi lesz ebből később. :)

2013. jan. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!