Harisnyát adtok egy-másfél éves gyermeketekre 15-20 fokban?
Hát azért hogy ezer ágra süt 2 napja a nap a szél elég rendesen fúj(legalábbis nállunk) így én még a 3 évesemre is adtam ma vékony sapit ami a fülét védi!Nagyon könnyen megfájdulhat ilyen szélben a kisfülük!
na szóval kérdésre válaszolva tegnap egy vékonyabb nadrág volt a fiamon így az alá még adtam egy vékony harisnyát,ma egy picit vastagabb melegítő volt rajta az alá nem!
2 éves a lányom.
Harisnya, kisnadrág, kombidressz,póló, vékony pulcsi, kicsit vastagabb pulcsi és vékony kabátka. Ja és sapka. Fúj a szél, megfázik a feje.
Motorozott ma is egész délután, szép idő volt, de hidegebb szél fújt. Nem izzadt meg, nem volt melege egyáltalán. A homokozóban ő is mindig leül, ezért is a harisnya. Meg mindig felcsúszik a nadrágja.
15 hósomra adtam harisnyát meg egy nadrágot is.
Pamut sapi is volt a fején, végig eléggé fújt a szél.
13,5hós a lányom...
Harisnya van rajta (de csak mert nem bír még menni), normál nadrág, hosszú ujjú body és 1 pulóver van rajta, se sapka, se kabát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!