Másfél-két éves gyermeked mikor fekszik este és mikor kel reggel?
Az én lányom 20hónapos és 10nél előbb nem nagyon akar elaludni.Reggel 8körül kel.dután fél 2-2körül alszik el 1.5-2 órát.
Az anyósom állítja,hogy nem normális,hogy ilyen későn alszik el a gyerek és változtassam meg a napi rendjét.Mit gondoltok erről??Igaza van??
Nálunk is 10 körül alszik el a kisfiam, egy másfél évig nem fog még menni oviba, nemsokára születik a kistesó, majd átalakul, ha meg nem akkor jövőre szépen fokozatosan ovira visszaszoktatjuk. Engem nem zavar, hogy későn alszik el, később jön az apukája is haza, szükségük van egymásra. 9kor fürdetünk vagy esetleg kicsit korábban, de ő mégis még mesél a maciknak a kiságyban.
Reggel 9-10 körül ébred, 2-3 körül délután lefekszik és pihen egy 2 órát kb. Kiegyensúlyozott, vidám, rosszcsont kölök.
Szerintem ha nem indokolja semmi, akkor ráértek változtatni ezen, úgyis lehet változik majd a nyárral is sok minden.
A lányom 1,5 éves.
9-f10 között alszik el, reggel 7-8 között kel. Napközben keveset alszik, ebéd után kb 1 órát.
Nekem a védőnő mondta hogy későn fekszik és későn kel, így nehéz lesz a bölcsibe szoktatás. Szeptemberben kezd, nyár végén megpróbálunk áttérni a bölcsis menetrendre.
2 éves a lányom. Bölcsis napokon 8-kor fekszik, 7-kor ébresztem. A bölcsiben alszik 1-2 órát.
Itthon nem alszik ebéd után, így este fél 8 körül alszik el, és alszik reggel kb. 8-ig.
22 hónapos fiú
Reggel 7-kor ébred
Délben 12:30-13 között elalszik, alszik 3 órát
Este:20:30-21 között fekszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!