Véleményetek erről? 3 fiam van 3-5-7 évesek. Udvaron hangoskodtak, a szomszéd beszólt?
Délután 3 óra. Családi ház. Szép idő. Gyerekek kint az udvaron, 3 fiú nem csendes.Fogócskáztak, fociztak, szaladgáltak, bújócskáztak. Szomszéd átcsöngetett és nyomdafestéket nem tűrő hangon beszélt velünk, hogy nem tud pihenni. Nem tudom mit tegyek. Máshol mindenhol rendes gyerekek, valahol kell kiadniuk és fesztelenül játszaniuk. Legalábbis eddig ezt hittem.
Direkt nem viszem őket az utcára, nehogy ablak alatt kiabáljanak valaki előtt. És este 8-kor sem viszem őket az udvarra, mert akkor talán ha jogosan szólnak. De mostmár teljesen kivagyok. Költözzünk tanyára????
Szerintem is igazad van!
Ne törődj a nyanyával!
A saját udvarodon azt csinálnak a gyerekeid amit akarnak! Egyébként, ha legközelebb megy oda a néni, mond neki, hogy feljelented zaklatásért :) vagy egyszerűen hagyd ott.
Az a baj veled, hogy nem mersz neki vissza szólni és így elszemtelenedik a néni.
Semmi baj sincs a gyerekeiddel, nyugi.
De szedd össze a maradék erődet, és ugasd le legközelebb a nyanyát, hogy tudja hol a helye. Először is vágd az arcába, hogy hogy merészel ilyen hangnemben és ilyen stílusban beszélni rólad és a gyerekeidről?
Komolyan nem normális emberk vannak.
MÉg jóhogy engedd ki őket és had játszanak, nekem is 5 és 3 éves a két nagyobb fiam, a kicsi még csak 1, de imádnak kint lenni - és 3napja amióta ilyen jó idő van- szinte egész nap kint vannak. Én is féllábbal, de közben a kicsivel bent is vagyok- mert ő még egyenlőre sokkot kap, ha fű ér a lábához. Szóval félig kint - félig bent. :) Közben még főzök, pakolok is, de szerencsére minden helyiségnek van ablaka az udvarra, mindent látok bentről is. Meg nálunk a kert felöli oldalon még üres telkek vannak, csak 4-5telekkel arrébb van szomszéd.
Hallatlan ez a néni- küld el őt a tanyára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!