Véleményetek erről? 3 fiam van 3-5-7 évesek. Udvaron hangoskodtak, a szomszéd beszólt?
Délután 3 óra. Családi ház. Szép idő. Gyerekek kint az udvaron, 3 fiú nem csendes.Fogócskáztak, fociztak, szaladgáltak, bújócskáztak. Szomszéd átcsöngetett és nyomdafestéket nem tűrő hangon beszélt velünk, hogy nem tud pihenni. Nem tudom mit tegyek. Máshol mindenhol rendes gyerekek, valahol kell kiadniuk és fesztelenül játszaniuk. Legalábbis eddig ezt hittem.
Direkt nem viszem őket az utcára, nehogy ablak alatt kiabáljanak valaki előtt. És este 8-kor sem viszem őket az udvarra, mert akkor talán ha jogosan szólnak. De mostmár teljesen kivagyok. Költözzünk tanyára????
Miért a "kedves" szomszéd soha sem volt gyerek?Ő nem játszott,mindig csak csendben?
Emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod.
Menjen ő tanyára,ha annyira nyugalomra vágyik,ott a kutya se fog hozzá szólni.
Én a helyedben vennék a gyerekeknek egy dobfelszerelést.(vicc volt)
Nem tudom, lehet én vagyok a túl toleráns de engem a másik szomszéd hétvégi bulijai sem zavartak.
Egyébként egy nyugdíjas asszonyról van szó, aki korán kel, mert megy ki a kertbe, de délben már fekszik be a tv elé és másnap hajnalig elvárja a nyugalmat. ezt nekem elmagyarázta.
Én hétfőtől péntekig dolgozom, munka után a gyerekeimet viszem focizni, sakkozni. Sose vagyunk itthon. Itt a jó idő, a vasárnapi ebéd után "kiengedtem" őket az udvarra, hogy végre fel tudjak idebent takarítani. És ilyenkor ha együtt kinnt játszanak, ha a fejem tetejére állok sem fognak súgdolózva játszani.
Egész héten hajtok mint az állat, férjem külföldön, belegebedek a munkába meg hogy a gyerekeim mindenhova eljussanak, kicsit örülök ha van pár percem idebent a lakásra miközben ők kinnt vannak. Egész héten senkit nem zavarnak hisz enni és aludni járunk haza.
Szerintem inkább mi költözünk tanyára, erre nekem nincs szükségem hogy még emiatt is ideges legyek meg még amikor végre játszhatnak kora délután is fegyelmezzem őket. eleget kell őket egyébként is regulázni, hogy normál határok mellett viselkedjenek, ez azért megy is, de úgy érzem valamit nekik szabadhassnon már. Kis korkülönbség együtt hihetetlen energiákat felszabadít.
Éppen elég szomorúek, hogy nem viszem ki az utvára őket görkorizni biciklizni, mert ki tudja ki hánykor alszik, nehogy valakit megzavarjunk.
Miből gondolod, hogy nem normális keretek közt nevelem őket? Hallottad te már az oviban hogy játszanak? Na az én gyerekeim heti egy nap így játszanak az udvaron. Nem egy nap...hanem kb 2 órát. Ezt nem értem miért nem fér bele a normális keretek közé. engem sosem zavart az ilyen. Na mindegy.
Másrészt az utcára azért nem viszem őket, mert sose felejtem el, amikor csak 1 volt, kimentem azzal az eggyel kismotorozni kora délután. És ez a néni akkor is leugatott minket, hogy ő pihenne. Pedig ő még hangot se adott hozzá, csendes gyerek volt egyedül kicsi korában, de a nénit zavarta a motor zaja ahogy gurul az aszfalton.
Az udvaron sem őrjöngenek, nem hülyegyerekek, de nyilván ha fogócskáznak vagy fociznak hangosan szólnak vagy nevetnek. 3 pedig háromszoros hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!