Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire biztonságos szerintetek?

Mennyire biztonságos szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

végre itt a jóidő,mehetnénk bicajozni, van egy 8 hónapos lányom és egy 2.5 éves.

De nem találunk még olyan bicajt,amire előre is lehet gyerekülést helyezni,és kényelmesen hozzá is férek a kormányhoz.

Mennyire biztonságosak ezek az utánfutók.

Illetve ha ti baicajoztok úgy hogy elől is van ülés,milyen biciklitek van?

2013. ápr. 14. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
szeritnem egyáltalán nem biztonságosak. Nem is látod őket stb. Én csakis előre szerelőst használnék.
2013. ápr. 14. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Én úgy olvastam, hogy az egyik legveszélyesebb gyerekszállító eszköz. Én biztos nem vennék ilyet.
2013. ápr. 14. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
En Hollandiaban elek, itt rengeteg ilyen van. Nyilvan nem azert, mert nem biztonsagos. A masik kedvencem ez, de nem hiszem, hogy Mo.-n hozzaferheto. [link]
2013. ápr. 14. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Ez nagyon nagyon nem biztonságos! Ha lehet, inkább ne
2013. ápr. 14. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
:D Rosszat linkeltem, bocsi :D Erre gondoltam: [link]
2013. ápr. 14. 14:25
 6/8 zabmester ***** válasza:
50%
Attól függ, hogy hol használnátok. Forgalomba nem mennék vele. Egyrészt a biztonság miatt sem, másrészt mert nagyon lent van, az összes kipufogógázt benyelik a gyerekek. De pl. lakóövezetben, vagy erdei úton simán használnám.
2013. ápr. 14. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Ez a holland cucc szenzációs....
2013. ápr. 14. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
Ugye? Itt gyereket nem nagyon latok rendes gyerekulesben, csak ilyenben, mer a kerdezo altal linkeltben. Mindkettobe lehet babahordozot is tenni. Ha lesz meg egy gyerekem, biztos beszerzek egyet :D
2013. ápr. 14. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!