Szerintetek most én mit csináljak? Kell-e egyáltalán beleszólni?
A pelenkázás nálunk is küzdelem, de hogy megüssem... :-SS Soha! Lefogom, hátára fektetem és a kezébe adok valamit, közben nyugodtan magyarázom neki, hogy muszáj kicserélni /persze belül néha tiszta ideg vagyok/ és mondogatom neki, hogy milyen jó lesz, ha már használja a bilit:-)
Ha legközelebb ilyen van, menj oda és kösd le a kiscsaj figyelmét valamivel.
Azért az, hogy odacsap, nem egyenértékű egy veréssel...szerintem.
Egy figyelmeztető anyai pofon vagy fenékre csapás néha igenis szükséges. Nem rendszeres testi erőszakra gondolok, de mondjuk a kakis fenékkel rohangálás elég durva.
Egyébként meg aranyos vagy, hogy segíteni akarsz a barátnődnek! Azt is kalkuláld bele a dologba, hogy mivel te ott voltál, mint közönség, a gyerek nagyobb show-t csinál, anyuka meg nyilván feszültebb, hiszen az gáz, ha még át sem tudja pelenkázni a gyereket tanú előtt.
Igen, ha máskor is jelen vagy, segíts a barátnődnek, tereld el a gyerek figyelmét, kérdezd a barátnődet, hogy tudnál segíteni, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!