Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisvakond és a sas nem ijesztő...

Kisvakond és a sas nem ijesztő 3 évesnek?

Figyelt kérdés

Megvettem könyvben, de nem merem olvasni, mert nemtudom mit szólna ahhoz, amikor a sas szárnya vérzik, mert meglőtte a vadász.

Ti mikor olvastátok, láttátok?

2013. ápr. 12. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
lányom, 2.5 éves és a hófehérkéért és a piroska és a farkas könyvet szereti na abba is van "eröszak" jo és rossz
2013. ápr. 12. 10:43
 2/7 A kérdező kommentje:

:(( Mi szerintem 3 alkalommal olvastuk a Piroska és a Farkast, még párszor ajánlottam a könyvet,hogy olvassuk, de nem szeretné.

A 101 kiskutyánál amikor először olvastam többször felsírt éjszaka,kérdezgette, miért rabolta el a kiskutyákat. Ez a könyv viszont azóta is nagyon-nagy kedvenc. Szóval nem tudok eligazodni rajta.

2013. ápr. 12. 11:01
 3/7 A kérdező kommentje:
És Hófehérke halála sem volt ijesztő számára?
2013. ápr. 12. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3 éves múlt, szerintem már az összes létező Kisvakond részt látta, a Hófehérkét(eredetit) is többször.Délben alvás elött mostanában a Piroska és a Farkat kéri, hogy meséljük neki.Nem volt gondunk semelyikkel, nem riadt fel álmában, nem fantáziál rosszakat.
2013. ápr. 12. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
bocsánat, Proska és a FarkaSt kéri:)))
2013. ápr. 12. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Na jó, többet nem írok:))Szóval PIROSKA ÉS A FARKAST:)
2013. ápr. 12. 12:54
 7/7 A kérdező kommentje:

:))) ezek szerint csak nekünk nem jött be Piroska?:))

Akkor megpróbálom ma a Kisvakondot, nagyon köszönöm a segítségetek.

2013. ápr. 12. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!