Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves fiam ugató, öblös...

4 éves fiam ugató, öblös köhögése nagyon ijesztő. Vigyem ügyeletre?

Figyelt kérdés

Múlt héten náthás volt, de csak tüneti szereket kapott.

Már tavaly télen is jelentkezett ez a fajta köhögés, de nem KRUPP, mert nincs nehézlégzése (orvos mondta)

Viszont ennek ellenére is felírták tavaly a Recdodelt kúpot.

Most megint száraz, ugató és öblös a köhögése, már fáj a hasa tőle annyit köhög.

Robitussint javasoltak a patikában, azt adom.

Nem lázas, orrából víztiszta váladék folyik, de nem sok.

Hidegpárásítunk, hűvös van a szobában. Félig ülő pózban alszik (próbál)

Vigyem ügyeletre vagy várhatok hétfőig?

Esetleg praktikák a könnyítésre?

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. szept. 22. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Amennyiben van Rectodelt éjszakába úgy menjetek bele,hogy adod neki. Calcimuscot is 2x 1 ampulla adhatsz neki.
2012. szept. 22. 15:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Van még itthon Rectodelt, de Calcimusc az elfogyott :(

CaKid is jó gondolom átmenetileg.

Remélem nem lesz ennél rosszabb :(

2012. szept. 22. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Én elvinném, hogy nézzék meg. Rosszabb nem lesz tőle, ha látja orvos, de talán tudnak segíteni,és nem szenved annyit még két napig. Ha estére meg rosszabb lesz, még rosszabb akkor menni ügyeletre, mint délután. Szerintem menjetek el, nincs veszíteni valótok. Csak jobb lehet tőle.
2012. szept. 22. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha már tavaly télen is jelentkezett, akkor szerintem nem lehet nagy gond.

Ügyeletre csak akkor vinném (vittem) a gyereket, mikor lázas, bágyadt is volt.

2012. szept. 22. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Az,hogy nincs nehézlégzése egyáltalán nem jelenti azt,hogy nem krupp. 2kruppos gyerekem wan,de a nehézlégzés sosem jelentkezett. Az már durvább krupp! Ha szárazan köhög, adj köptetőt hogy mielőbb hurutossá váljon a köhögése,mert akkor már nem fenyeget a krupp. Mi salvus vizet töltünk a porlasztó gépbe és azzal inhalálnak a gyerekek reggel és koradélután. Plusz a calcimusc.
2012. szept. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!