Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyermekre ilyen időben...

3 éves gyermekre ilyen időben (15 fok körül) kell sapka?

Figyelt kérdés
Nagyon tanácstalan vagyok, én arra gondolok, hogy megsülne a fejem, ha sapka lenne rajta, tehát nem szívesen adom rá, de a legtöbb gyermeken látok sapkát.
2013. ápr. 12. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én még ráadtam, amíg elvittem az oviba, bár neki nemrég volt fülgyulladása, ezért is nem mertem sapka nélkül kivinni.
2013. ápr. 12. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, vékony tavaszi sapit adok rá, bár mondja, hogy süt a nap, nem kell sapka:) Ugye van, hogy leveszi, de ha fúj a szél, akkor mindenképp ráadom a vékony sapit!
2013. ápr. 12. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Én adok rá vékony sapkát. (2,5 éves)

De pl. a bölcsiben nem adnak rájuk sapkát napközben...

2013. ápr. 12. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
reggel kap még. Napközben az oviban már nem adják rájuk( nem is kell). tegnap délután sapi nélkül sétáltunk.
2013. ápr. 12. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Én adok rá, aztán ha melege van benne, leveszi.
2013. ápr. 12. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen adtam mindkettőre (5 éves fiú 3.5 éves lány) a lányomra kendőt, a fiamra baseball sapkát-
2013. ápr. 12. 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon erős szél fúj. Én adok.
2013. ápr. 12. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!