Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit költötök idén ajándékr...

Mennyit költötök idén ajándékra két év körüli gyermekre, és mit vesztek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom hintalovat kap.16000ft lesz. Igazából én játékkonyhát akartam venni először,de meglátta a lovat és azóta arról beszél,így az lesz.
2012. dec. 2. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Könyvet, építőkockát, valami baglyosat és egy szoknyát fog kapni, ez utóbbit én készítem jó pörgősre, mert azt nagyon szereti, kb 10e ftot tudunk rászánni a karácsonyi ajándékokra, mert nem sokkal utána szülinapozunk is
2012. dec. 2. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Most várjuk a 3. babát, így kevesebbet, mint szerettem volna.

megablox nagy csomag 7 e ft

keménylapos mesekönyv 600ft

wow lányos hintó 5 e ft

játékkonyha 12 e ft- ezt a 4 éves bátyjával együtt kapják

bátyja ezenkívül legot kap, mást nem.

2012. dec. 2. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is szépen összegyűltek az ünnepek:

mikulás-karácsony-jan közepe szülinap - febr eleje névnap

Így én azt csináltam most, hogy már nyáron megvettem ezt-azt előre (pl. kirakót, mesekönyvet, játékkonyhához sütis szettet, építőkockát, ... ) így nem egyszerre kellett kiadni sokat, bár voltak olyan pillanatok, amikor nehéz volt megállni, hogy ne adjam még oda.

Amit karácsonyra meg fog kapni, annak az értéke kb. 15 ezer lesz.

2012. dec. 2. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Kalapálós játékot (2800 Ft), tépőzáras szeletelhető gyümölcsöket,imádja (600 Ft), rénszarvasos plédet (1450 Ft), meg még nézelődök valamilyen fa fűzhető gyöngy után, kb. 1500 Ft. 5-6 ezer Ft értékben bőven elég szerintem. A mamáktól többek között miniautós lecsúszópályát kap, 3 e Ft, meg minitáblát.
2012. dec. 2. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Diavetítőt és játékkonyhát kapnak közösen a tesóval, a 2,5 évesem kap még egy Dórás könyvet és egy (hercegnő) babát. Így kb:15-15ezret költünk a két gyerekre.

De a családtól még kap egy babaházat, egy Évi babát autóban, kiegészítőket a konyhához + amiről még nem tudunk. :)

2012. dec. 2. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyan 50ezer körül szerintem, de még nem tudom. Legokat biztos kap. A hintalovon én is gondolkodom, meg valami készségfejlesztőt.
2012. dec. 2. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!