Ideiglenes lakcímen felveszik a gyereket az oviba? Körzetes oviról van szó.
Mi is nemrég költöztünk másik városba, és ez csak ideiglenes lakcímként van a lakcímkártyánkon feltüntetve. (Az állandó lakcímünk a szüleim címe, ahonnan elköltöztünk.)
Nekünk gond nélkül felvették a 3 éves fiúnkat ide a körzetes oviba, nem volt gond, hogy ez csak az ideiglenes lakcímünk.
Nálunk felvették ideiglenes lakcímmel a fiamat, az előző helyen csak az állandót fogadták el.
Nem tudom, hogy ezt az óvoda dönti-e el, de lehet, hogy inkább az önkormányzat.
már jár ovodába?
mi októberben költöztünk és most nyáron fogunk, tehát 2 beíratáson és egy átíratáson vagyunk túl.
ha már jár ovodába, nem kell beíratni, majd költözés környékén ÁTIRATKOZTOK, ez egy 10 perces dolog :)
viszont ha most nem jár akkor a mostani körzetes oviba írasd be és majd ugyanúgy átiratod bármikor :)
én épp a héten voltam bent az új ovban mert mi nyáron költözünk, azt mondták teljesen mindegy, hogy jövőhéten beíratom vagy majd átíratom mert jár most is. csak ugye az utazás nem mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!