Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ideiglenes lakcímen felveszik...

Ideiglenes lakcímen felveszik a gyereket az oviba? Körzetes oviról van szó.

Figyelt kérdés
Hamarosan Szegedre költözünk, talán 1-2 évig maradunk. Körzetes oviba felveszik a gyereket mindenképp? VAgy elutasíthatnak? 5 éves a gyermekünk, tehát kötelező neki az ovi. Szeretnénk a körzeti oviba iratni.
2013. ápr. 11. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi is nemrég költöztünk másik városba, és ez csak ideiglenes lakcímként van a lakcímkártyánkon feltüntetve. (Az állandó lakcímünk a szüleim címe, ahonnan elköltöztünk.)

Nekünk gond nélkül felvették a 3 éves fiúnkat ide a körzetes oviba, nem volt gond, hogy ez csak az ideiglenes lakcímünk.

2013. ápr. 12. 09:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nálunk annyi a gond, hogy csak nyáron tudunk költözni, és a beiratkozás most volt...de talán még el tudjuk intézni.
2013. ápr. 12. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi is lecsúsztunk a beiratkozásról, mert októberben költöztünk ide. Én bementem az oviba, és így megmondtam, hogy nem tudtunk beiratkozni, mert akkor még nem laktunk itt, és még nem is terveztük az ide költözést. Megértették ezt, és amint volt szabad hely, fel is vették a kisfiamat.
2013. ápr. 12. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk felvették ideiglenes lakcímmel a fiamat, az előző helyen csak az állandót fogadták el.

Nem tudom, hogy ezt az óvoda dönti-e el, de lehet, hogy inkább az önkormányzat.

2013. ápr. 12. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:

már jár ovodába?

mi októberben költöztünk és most nyáron fogunk, tehát 2 beíratáson és egy átíratáson vagyunk túl.

ha már jár ovodába, nem kell beíratni, majd költözés környékén ÁTIRATKOZTOK, ez egy 10 perces dolog :)

viszont ha most nem jár akkor a mostani körzetes oviba írasd be és majd ugyanúgy átiratod bármikor :)

én épp a héten voltam bent az új ovban mert mi nyáron költözünk, azt mondták teljesen mindegy, hogy jövőhéten beíratom vagy majd átíratom mert jár most is. csak ugye az utazás nem mindegy :)

2013. ápr. 12. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Jár oviba 3 éves kora óta. Állítólag nincs már hely a körzetes oviban, ilyenkor mi van? Hova fog akkor járni?
2013. ápr. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!