Hogy van az pontosan, hogy az 5 éves gyereket köteles felvenni az óvoda? év közben is? Ha van egy szintén oviskorú húga-3 éves-őt is felveszik mindenképp? Legalább ebédig jó lenne és ősztől akkor teljes napra?
Hát ez teljesen ovi függő mi ahol most lakunk ott felvették a 3 éves lányomat is mert a bátyja (5.5) oda jár oviba (én itthon vagyok a legkisebbel) máshol csak akkor veszik fel ha már kötelező (5 éves kortól) mert mondván hogy otthon vagy úgyis akkor nem kötelesek felvenni.
Nálunk a lakcímkártyát kérték , a munkahely hogy hol van az nem érdekelte őket.
mi nemrég költöztünk a 3 évesemmel-
bementem íz új oviba, ugye a másik ovi jelentkezést elfogadták, így csak átíratni kellett. kellett egy állandó lakcím kártya (ideglenessel nem tduták átvenni), munkáltatói mindkettőnktől és az anyakönyvi kivonat, orvosi papírok.
1 hely volt az oviban, mondták is, hogy míg intézkedünk, jön egy 5 éves, akkor őt veszik fel mert muszáj... de szerencsére nem jött :)
én a helyedben már most, ünnepek előtt, tehát holnap bemennék abba az oviba vagyis ahova fogtok tartozni, aztán a kerület központi ovijába és sikítanék, hogy jövünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!