Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valami praktikátok arra,...

Van valami praktikátok arra, ha a gyerkőcömre nem tudom ráimádkozni a zoknit?

Figyelt kérdés
Kijött a jó idő és nem hajlandó megtűrni a lábán a zoknit. Ha rádzólok, visszaveszi, másfél perc múlva, amikor nem figyelek, leveszi.

2013. ápr. 11. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Ösztönösen érzik, mi jó nekik és ösztönösen nevelik a szülőket. Te döntöd el, mit teszel. A mezítláb járás nagyon is egészséges. Ha viszont napközben hűl az idő, akkor kénytelen vagy sokszor eljátszani vele ezt.

Ne feledd, a kisgyermek ösztönösen érzi, mi jó neki. Lehet,h a műszál is belejátszik, hiszen 100% pamutból nem gyártanak ma már. Az is lehet, h túl melegnek érzi a zoknit.

Hűvösebb órákban esetleg biztosíts számára üldögélős tevékenységet, amikor is lehet csupaszon a lábfeje, úgy a talpa többnyire még se érintkezik a talajjal.

2013. ápr. 11. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok írni neked, hogy 2 éves korom óta nem viselem el magamon a zoknit, hiába minden könyörgés, szép szó, kevésbé szép szó. Ez a mai napig kitart, 27 éves vagyok, egyszerűen úgy érzem, megfulladok benne. Persze cipőbe én is zoknit húzok, de ahogy hazaérek, lekerül a zokni is. Ja, és soha nem voltam felfázva.
2013. ápr. 17. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
hány éves?
2013. ápr. 17. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedvenc figuras zoknit se veszi fel? 2.5 lanyom szinte az osszes ruhanemuvel igy van. Idebenn a lakasban pucerkodna naphosszat. Nekem szinte minden ruhajat ugy kellett vennem, hogy tessen is neki. Ha nagyon nem akar feloltozkodni, akkor jon a kedvenc bugyi, zokni, triko, polo, nadrag, pulcsi, sapka...Neha borzaszto nehez:D
2013. ápr. 17. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Fiúról van szó és 6 éves. Nem a kinézete nem tetszik neki. Azt mondja, hogy nem fázik a lába.
2013. ápr. 17. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!