Mi lenne a megoldás? Én vagyok a rugalmatlan meg a besült hogy a 2 örökmozgóm után rohangálni terhesen a réten az nekem nem kikapcsolódás barátnőzéssel?
Kicsit zavarosnak tűnhet. Szóval van egy barátnőm, 1 gyereke van egy tündéri kislány tényleg nagyon aranyos, de olyan kis megülős félénk típus, 1 órán át fel se oldódik, ott ül anya szoknyája mellett. Nem szól bele ha beszélget anya, csak ül és néz.
Nekem van 2 ördög gyermekem egy 5 éves fiú és egy 20 hónapos energiagombóc lány, plusz terhes vagyok. Az én két gyerekem gondolkodás nélkül beleveti magát minden újdonságba (bárcsak megülnének néha) és nyílt terepen éveket öregszem ha egyedül vagyok velük mert igen aktívak, kúsznak másznak rohangálnak, mindent kipróbálnak, bárkivel elmennének stb. Barátnőm erőlteti nagyon hogy üljünk össze beszélgetni végre és most hogy itt a jóidő hétvégén találkozzunk nyílt színen. Mondom neki hogy nekem ez egyedül egy merő rohanás lesz én nem fogok tudni ott ücsörögni vele a padon a napfényben hanem rohangálok majd nagy pocakkal a gyerekek után.
Ő ezt nem érti és jól besértődött hogy csak a kifogást keresem. Én is szeretném ha 1. együtt játszanának a gyerekek (de nem fognak mert az ő kislánya mint írtam 1 óra lesz mire arrébb lép 1 lépést anyától) 2. ha beszélgethetnénk de nem fogunk tudni 2 mondatot se váltani zavartalanul.
3. tudom hogy a végén még ő fog megsértődni és szemrehányást tenni hogy megint nem beszélgettünk ráadásul én is totál lemerülök.
Amit próbáltam:- meghívni őket hozzánk, de mondjuk most igaza van hogy jó idő van, ne üljünk bent.
- a hozzánk közeli elkerített lezárt játszóteret javasoltam mert ott tudom hogy nagy kárt nem tudnak tenni magukban. De neki az messze van és az nem jó szerinte mert jó levegőn akarja tudni a gyereket, nem a városban.
Na akkor ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!