Az óvodai jelentkezési lappal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Csak én nem tudtam ezt?
Figyelt kérdés
aki beadta már,azok mindketten/mindkét szülő aláirta a papirt?Mert ma volt a bölcsibe egy szülői,ahol mondták,hogy mindkét szülőnek alá kell inia,különben érvénytelen a jelentkezési lap.Én viszont már beadtam pár napja az oviba,de csak én irtam alá,az apja nem.Akkor most vigyek be még egyet amin mindketten aláirtuk,vagy kérjem vissza az előzőt?Még jó hogy elmentem a szülőire(úgy volt nem tudok menni),mert ha nem megyek,meg se tudom ezt,aztán nézhettem volna hogy nem veszik fel a fiamat sehova... ti tudtátok ezt?2013. ápr. 10. 20:18
1/7 anonim válasza:
Én a helyedben beadnám újra, lehet csatolják a másikhoz.
2/7 anonim válasza:
Nálunk elég egyértelműen oda volt írva, hogy apa aláírása, anya aláírása. Szerintem hívd fel az óvodát, és kérdezd meg, hogy mit tegyél.
3/7 A kérdező kommentje:
holnap bemegyek az oviba...
Tudtommal egyféle jelentkezési lap van,de lehet rosszul tudom,és azon az volt,gondviselő aláirása,nem az hogy anya,apa,vagy mindkét szülő,ezért gondoltam hogy elég egy embernek aláirnia,meg az apja amúgyse volt itthon.
2013. ápr. 10. 21:21
4/7 anonim válasza:
Én is egyedül mentem a bölcsibe jelentkezni, egyedül írtam alá. Ha visszagondolok, volt ott 1 apuka egyedül, meg jött egy anyuka is, szintén egyedül. Szóval a jelentkezést tényleg nem kellett 2 szülőnek aláírni.
Lehet, hogy majd (május-júniusban) ha eldől, hogy tényleg felveszik-e, akkor lesz olyan papír,amit mindketten alá kell írjunk, de a jelentkezésnél nem volt.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi.De sajnos igen,ezt mindkét szülőnek alá kell irnia.Lehet hogy egyedül mentek,de viszont akkor valószinű mindkét szülő aláirta,de csak az egyik vitte be.Ma bementünk az oviba ezt megkérdezni,és ott is megerősitették azt,amit a bölcsibe mondtak,hogy mindkettőnknek alá kell irni,mert érvénytelen különben.Megkeresték amit beadtam már,nem kellett újat kitölteni,és aláirta a párom is.
2013. ápr. 11. 21:11
6/7 anonim válasza:
Én is megkérdeztem ma, pont a kérdésed miatt és nálunk nem kellett két aláIrás.
7/7 A kérdező kommentje:
hát akkor ez érdekes,nem tudom akkor hogy van,lehet csak pont nálunk kérik igy,nem tudom.
2013. ápr. 15. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!