Gyereküléssel kapcsolatban? 15-36kg kategóriájú ülést keresek, Römer, Cybex, Maxi-Cosi márkájúakat néztem, mindegyik isofixes, mindegyik jó minősítést kapott ADAC teszten. Gyakorlatilag ugyanolyan jó mindegyik?
Maxi cosi rodit vettem, mert nem csak a magassága, a szélessége is állítható!
Nagyon jó ülés, lányom szereti!
Www.brumimaci.hu rendeltem, ingyen van a kiszállítás 30.000 felett azt hiszem.
nekünk cybex van,egy hónapja vettük.
3,5 éves a fiam,102 centi és 15 kiló.a másik ülése egy 9-18-as maxi cosi priori volt.súlyban még jó lett volna,de a feje már túlért,így erre cseréltük.nagyon meg vagyunk vele elégedve
Szia!
A maxi cosi tetszett a legjobban de beleült a lányom és nagyon a nyakánál ment az öv.A römer jobb volt .viszont a cybex volt a leginkább neki való.nagyon szeri ezt az üléskét kényelmes neki.Szerintem érdemes beleültetni mindbe és utána dönteni.
Én is most írtam ki ezt.
A brendonban néztük múltkor őket (valamiért a römert nem), és ott amúgy az eladó nekünk a cybex-et javasolta, hogy szerinte az ár-érték arányban jobb.
Az ülése tényleg nem túl széles, de sztem az én lányomnak elég lesz. (eladó szerint a fiúknál, ha elkezdenek jobban vállasodni, akkor lehet gond, de inkább csak extrém esetben :))
A rodi és a cybex ülése is dönthető valamennyire (nem
annyira, mint mondjuk a 9-18 kilós).
Nekünk a kanapénk bőr itthon, utálom, hogy ragadok bele. De itt praktikus, mert könnyen tisztítható. Az autóban meg mi nem eszünk, ott kivédhető, hogy maszatos legyen :)...
Ti esetleg vettetek azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!