Supinált, magasított sarkú cipőből melyiket válasszam?
A masfel eves gyerkocim szamara szeretnek.
Meg a kotelezo csipo szuresen emlitette az orvos, hogyha elkezd jarni, ilyet vegyek. Amugy semmi baj nem volt vele, a kotelezo terpeszgatyat is hordta.
Ahogy hallottam mastol, a Dr. Leo remlik, de biztos van egyeb marka is.
Lattam olyan kepeket, amin tenyleg nagyon ortopednek tunnek..
Egyebkent milyen arban mozognak ezek a cipok?
Eddig Superfit cipoje volt, magasitott. Az ara is jo magas :):) 2 honap alatt kinotte.
koszonom
Bp-i vagy?
Mi itt vesszük a szupináltakat: [link]
Sajna mar nincs EP-nk.
Megnezem a cipoket, nem pesten lakunk, de ez is egy kezdet.
Szerintetek melyik nez ki ezek kozul a legjobban?
Arban 1o felett vannak, gondolom.
A Superfitet sem tudom, egyesek miert javasoljak vagy miert tartjak jonak, pedig nekunk az volt.
Koszi!
Tegnap neztem dr. Leot, hat...nagyon merevnek, kemenynek tunik, 1o alatt volt a meretunkben, ennek ellenere sem eppen tul esztetikus :)
Lattam Szamost is, az mar vmivel szebb, de 1o feletti.
Megnezem, amit te irtal, hogy hol lehet kapni.
Nekünk a Supi+, Szamos, Salus márkákat ajánlotta az ortopéd orvos. Salus nekünk nem vált be, mert a lányom lába keskeny, lapos és hiába volt jó a hossza, lötyögött rajta. De mint az egyik válaszoló írta nekik meg pont azért volt jó, mert olyan a gyermeke lába.
Még azt megjegyezném, hogy a Supi+ nem összekeverendő a Supy márkájú cipőkkel, illetve a Szamosnak is van "sima" cipője és van szupinált, erre érdemes odafigyelni.
Ajánlom még figyelmedbe ezt a honlapot, mert ha nem is ezt a márkát választod hasznos információkat szerezhetsz:
Nekünk amúgy ez vált be, a Szamost még nem próbáltuk.
Koszi mindenkinek.
Hat akkor sztem dr. leao es supi+ cipoink nem lesznek. Nekem esztetikailag annyira nem vonzo, valoszinuleg szamos lesz belole, vagy maradok a superfitnel-- vegul is orvos nem hivta fel a figyelmem ra, hogy mindenkeppen supinalt kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!