Mennyi idős koráig aludt babátok kiságyban? Utána magasított oldalú ágyat használtatot, vagy leesésgátlót?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 11:46
1/6 anonim válasza:
Szinte semeddig. Párhónaposan már arra ébredt sírva minden éjszaka, hogy nekiment a rácsoknak. Franciaágyon aludt, aminek a széléhez odatoltunk két fotelt, hogy ne tudjon leesni. Most 14 éves, és ugyanott alszik, de már régen fotelok nélkül.
2/6 anonim válasza:
Kisbabám nincs, de én 3, a húgom 4 éves koráig, és csak azért szálltunk ki, mert jött a kistesó. Ja, öcsém is kb 4 éves koráig. Olyan kiságyunk volt, aminek az egyik oldalát félig le lehetett ereszteni, teljesen jó volt. Új ágyakat venni meg drága és minek, ha jó a régi :)
Remélem, az én babám is majd abban altathatom :)
3/6 anonim válasza:
Kb. másfél éves koráig, utána már nagyon leamortizálta, szétugrálta. Akkor egy darabig matracon aludt (az ágy matraca volt a földön), aztán kapott nagyjából két évesen gyerekágyat. Fa ágykeret, nagyon pici lábakkal, szóval ha le is esne, max 2 centire van a földtől. De nem esik le.
4/6 anonim válasza:
18 hónapos a lányom, már megvettük neki a leesésgátlós kiságyat, nyáron fogjuk összerakni neki, és átszoktatni abba. Ősszel jön a tesója, ő kapja meg a kis rácsoságyat.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az én kislányom 15 hós és már az alsó szinten van ugyan a kiságy, de félek, hogy egy nagyobb lendülettel esetleg átesik a rács tetején... Már a hónaljáig ér és elég mozgékony baba! :)
2010. máj. 25. 12:21
6/6 anonim válasza:
Az én kisfiam 2,5 éves koráig aludt kiságyban. Azóta leesésgátlós ágyban alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!