Hány hónapos kortól használtatok leesésgátlót?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 21:09
1/7 anonim válasza:
sosem használtam és sosem esett le sehonnan, mert odafigyeltem rá.
Bocs, de igazából nem is tudom, mi az. felvilágosítanál?
2/7 anonim válasza:
Elnézést, de mi az a leesésgátló és hová kell szerelni?
Nekem négy felnött gyerekem van, de ilyenröl még nem hallottam.
3/7 anonim válasza:
az ágy szélére, hogy éjjel ne guruljon le
4/7 anonim válasza:
jajj értem már, én lépcsőre gondoltam pl. Nekünk kb két éves koráig kiságyban aludt. Utána olyan ágyacskája volt, amin volt ez a leesésgátló.
5/7 anonim válasza:
Soha nem használtunk leesésgátlót. A nagyobbik gyermek 15 hónaposan kapott nagy ágyat (rendes felnőtt ágyat), mert jött a kistesó, leterítettem egy vastag plédet az ágy mellé, meg letettem pár párnát és kész. De egyszer se esett le...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kisfiam 16 hónapos lesz. Sokat forgolódik éjszaka az ágyában, vándorol az ágy egyik végéből a másikba, sokszor a rács tartja meg, mert a hátát annak támasztja neki, úgy alszik. Lehet még korai neki a nagy ágy. Nem tudom.
2011. aug. 3. 22:29
7/7 anonim válasza:
Szerinte, ha jól érzi magát a kiságyban akkor maradjon. Te is addig vagy nyugodt, amíg ott alszik nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!