Leesesgatlo! Aki tobb szintes hazban el milyen leesesgatlot hasznal a lepcso fel-lejarokhoz?
nincs allat se a hazban sem a hazon kivul
nincs lehetosegunk felfurni ajtot, ezert erdekel a leesesgatlo
azt tudom, hogy hogy nez ki, de az erdekel, hogy mennyire biztonsagos, mennyire egyszeru a felhelyezese es mennyire elegedettek azok akik hasznaljak
ki menyik markat vette stb
ez nincs fent a vateran!!!
masreszt ilyet csak es kizarolag ujat veszek...minden olyat ami a gyermekem biztonsagaert felel!!
biztonsági rácsot keress, a leesésgátlót az ágyra rakják!
van olyan amit nem kell befúrni hanem rugóval lehet odatenni. mi azért nem vettünk olyat mert ismerősünknek van, a gyerek 1,5 éves korában imádta rángatni, egyszer túl erősen rángatta és rácsostúl elrepült, ügyeleten kötöttek ki :(
mi kisajtót tettünk fel, egyik oldalát a korlátra, másikat a falra fúrtuk.
egyébként ezt a vatera dolgot nem értem, a vaterán is újakat lehet kapni, szűkítsd le a keresést csak új termékek mutatására...
en azert nem ertem a vaterat,mert tapasztaltot kertem/keresek es nem azt, hogy hol lehet kapni...
masreszt hiaba nezem a vaterat, mert nem Magyarorszagon elunk (ezert is nem tudtam a magyar nevet).
Nem tudod milyen markalyu volt az a safety gate?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!