Kisfiam beszokós az óvodában, ma hagytam először 1 órát ott-lila orral hoztam haza! Te mit tennél?
Figyelt kérdés
Szóval vegyes csoport van az oviban, kisfiam a legkisebb a csoportban, de szerintem még az egész oviban is. Ma otthagytam 1 órára, 3. nap az oviban. Mire visszamentem, közölte, h hülyegyerek bántotta. 1. ezt itthon nem hallja 2. biztos, h igazat mond, vannak itthon kis játék figuráink, és azzal mindig eljátsszuk, h mi történt vele, uh pontosan tudom, mi történik, ha mamánál van, vagy apával valahol. 3. mutatta, h hogyan ütötték a pociját, és az orrát, az orra pedig lila, dokinál is voltunk ma, doki is látta, h az. Töviről hegyire elmesélte, h labdázni szeretett volna a fiúkkal, akik ugye nagyobbak nála, és neki nem volt labdája, és megmutatta, h körbeállták, és hol ütötték! Ketten, az épphogy 3 éves törékeny kisfiamat. Mikor kérdeztem, hogy odamant-e az óvónéni, azt mondta, h nem. És hogy mentöbottá változott, visszaütött, és akkor engedték el! A szívem szakad meg, máris bántják, holnap beszélek az óvónővel reggel, de ha nem változik kiveszem az oviból! Te hogyan lépnél fel ez ellen?2013. ápr. 8. 22:34
11/15 anonim válasza:
szerintem rossz az ovonok hozzaallasa, en nem vinnem oda a gyerekemet:(
12/15 A kérdező kommentje:
a Waldorfon gondolkodom........
2013. ápr. 9. 14:33
13/15 A kérdező kommentje:
még szerencse, h meg tudja védeni magát, azért elég határozott gyerek, és mind e-mellé nagyon okos is!
2013. ápr. 9. 14:34
14/15 anonim válasza:
Ne haragudj kedves kérdező, de véleményem szerint egy kicsit eltúlzod ezt az egészet.
Egyértelműen az óvónők hibája, hogy nem figyelnek oda, de ne hidd azt, hogy másik óvodában ez nem fog megtörténni (Waldorf ide vagy oda).
Nagyon ügyes volt a kisfiad, hogy nem hagyta magát és visszaütött. Mivel ő még "friss hús", ezért a többiek bepróbálkoznak, és majd a fiad és a többi gyerek közt eldől, hogy milyen viszonyok lesznek. Próbáld elmagyarázni neki, hogy még véletlenül, semmilyen szituációban se üssön ő először, viszont ha valaki bántja, akkor azt adja vissza, ne hagyja magát, mert akkor nehéz lesz tekintélyt szereznie.
15/15 anonim válasza:
Emiatt butasag lenne ovodat valtani, ilyen gyerekek mindenutt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!