Bárányhimlő lehet?
Figyelt kérdés
Kisfiamon és rajtam is kijöttek piros nagy pöttyök.Van rajtuk kiemelkedő rész is.Viszont nekem csak a mellkasomon és a hónom alatt van,a fiamnak a nyakán,füle alatt,állán,meg a kezén 3.Hajlatokban,hasán,hátán egyáltalán nincs.Nem volt hőemelkedése,láza,nekem is csak kis torokfájás.Én viszont már voltam gyerekkoromban bárányhimlős.Férjemnek csak láza volt,meg 1 pöttye van.Nem tudom eldönteni,mi lehet.Ügyeletre meg emiatt nem mennék.2013. ápr. 7. 09:23
1/4 anonim válasza:
ha bárányhimlő, akkor a fül mögött, illetve a hajas fejbőrön is KELL lennieh hólyagos kiütésnek. Pénteken mondta a gyerekorvos.
de ha neked már volt, akkor 99%, hogy ez nem az!
2/4 anonim válasza:
Akkor egyértelmű a dolog, ha néhány pötty közepében van folyadék. Na az tuti hogy bárányhimlő. De ez nem rögtön jelenik meg a pöttyön. Először piros pötty jelenik meg, majd kiemelkedik, és utána némelyikben lesz folyadék. De szerintem másról lehet szó, ha már voltál himlős. (Nem voltál nagyon picike amikor elkaptad? Mert mondjuk akkor állítólag el lehet még egyszer kapni.
3/4 A kérdező kommentje:
2-3 éves lehettem.
2013. ápr. 7. 14:06
4/4 anonim válasza:
Nekem is most jött ki a lányomon. Én már voltam, párom még nem. Anyukám egyébként 3x is elkapta, szóval nem jelent az sem 100%-os biztonságot, hogy már voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!