Ez bárányhimlő vagy valami más jellegű kiütés? (kép)
Mindjárt indulunk a dokihoz, mert 10-től rendel.
amiatt kérdeztem, hogy akkor rögtön az elkülönítőbe viszem be. Eddig ez a két pötty van rajta.
Sziasztok!
Voltunk orvosnál, gyanús, hogy bárányhimlő, ha az, akkor holnap estig további pöttyöknek kell előjönni, így addig várunk.
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Igen jöttek újabbak. Reggeére már a testén mindenhol előjöttek, törzsön, lábszáron, háton, a haja alatt a tarkónál, orron, szájon, sőt a szájpadlásán van egy hatalmas pukli, meg a lába ujján is van egy termetes. Majd teszek fel holnap képet a hátáról, hogy milyen most.
Nemrég értünk haza az orvostól, bárányhimlős. Hintőporozni kell, hétfőig nem mehet ki, de hétfőtől már mehetünk sétálni meg a piacra vásárolni. És pénteken kell visszavinnem az orvoshoz.
Nem én vagyok himlős, hanem a kisfiam, aki 3,5 éves.
Ha én lennék az, akkor nem a gyerekvállalás témakörbe tettem volna a kérdést, hanem az egészség témakörbe. :)
És azt is tudom, hogy fertőző, akár felnőttről van szó, akár gyermekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!