Sziasztok Anyukak! Kisfiam jovo honapban lesz 2 es fel eves. Az utobbi idoben enyhen szolva elszallt vele a paripa. Tudom, dackorszak es hasonlok, de mostmar olyan szinten uzi a kis dolgait, hogy eljutottam odaig, hogy elhataroztam, bekotom a babakocsiba. Allandoan elszalad. Veszelyerzet a kanyarban sincs persze! Egy ismeros azt mondta, azert szalad el, mert en szaladok utana. Elkezdtem nem szaladni. Egy darabig meglepodott...de azt hiszitek mukodott? Most azt gondoltam ki, hogy figyelmeztetem ketszer harmadjara ha kell erovel birkozom be a babakocsiba! Van gyerek "porazunk" ami miatt kaptam mar egy-ket megveto pillantast arrol nem is beszelve, hogy nem mindig effektiv. Olyan mint egy krokodil vagy egy kismalac - legalabbis visitani minimum olyan jol tud! - nincs rajta fogas! Tanacsot szeretnek kerni, hatha valaki tud valami okosat: hogyan szeliditsem meg?
2013. ápr. 6. 20:00
1/6 anonim válasza:
Nekem egy egész nyaram rá ment, türelem, nemsokára rendesen fog közlekedni.
2013. ápr. 6. 20:03
2/6 anonim válasza:
Én olyankor ha elszaladt megfogtam a csuklóját és nem tudott elszaladni.A kezét azt ha elég erősen rángatta kitudta húzni a kezemből, főleg ha már össze izzadt a tenyerünk, de a csuklóját nem tudja.
Ha olyankor inkább megtorpant és nem jött akkor húztam magam után.Na nem szájjal a földön, de húztam amilyen tempóban tudta a lépteim követni.
Néztek az utcán csúnyán, de inkább mint a kocsi elött kössön ki.
2013. ápr. 6. 20:13
3/6 anonim válasza:
Ha kitépnék a karom én is leállnék. Ezért ne a csuklójánál fogd a gyereket:
Értelmesen, minden áldott nap beszélni kell vele még indulás előtt, hogy mit vársz el tőle, és ha nem fogad szót, legyen következménye. Előre megbeszélt következménye. Egy 2.5 évessel is lehet kommunikálni, nem kell ahhoz kitépni a karját!
2013. ápr. 6. 22:13
4/6 anonim válasza:
Egy 2,5 éves gyerköcnek már lehet szólni, lassítson..ha kell kicsit erőteljesebben..babakocsi viszont már nem kellene szerintem :) egy 2,5 éves kislány anyukája
2013. ápr. 6. 22:21
5/6 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet,nem értek egyet az útolsóval,h babakocsi nem kellene.Az én kislányomnak nyugodtan lehet szólni erőteljesebben ha nem érdekli ügyet sem vett rá.Van ,h földhöz vágja magát és őt is húzni kellene magunk után,de én ezt nem merem nehogy megsérüljön.Szóval mi babakocsi nélkül meglennénk lőve,főleg amikor még két szatyor is van a kezemben.Nekem mindenki aki már túl van ezen a dackorszakon, azt mondja hogy kitartás elmúlik ez majd magától.A hisztivel pedig nem szabad foglalkozni(legalábbis meg kell próbálni:-))
2013. ápr. 7. 10:20
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat kedves Anyukak! Mi nagyvarosban lakunk, kell a babakocsi, mindenhova gyalog megyunk (vagy metroval)es vannak tavolsagok. Ongyilkossag lenne a reszemrol anelkul elindulni. Megfigyeltem, hogy akkor kezd el gyagyulni amikor kezd faradni.
Raadasul ugy nez ki komoly asztma vagy allergia problemank is lesz a tegnap ejszakat a surgossegin toltottuk. Hat megmondom en is sokszor mar a csuklojanal fogtam meg. El lehet itelni de a turelmem kezd veges lenni. Volt, hogy ugy log meg a labat is felhuzza! szoval humorerzek vagy mi az van! Turelem de meddig?!
szoktam vele beszelni szemtol szembe roviden erthetoen mielott megyunk valahova. Sokszor tartja magat a dolgokhoz de van az a vekonyka kis cerna ha az elpattan onveszelyes a gyermekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!