Mi a csudát csináljak vele? VAgy csak várni lehet?
2,5 éves fiam még pelusos. Kipróbáltam két hétig nem adtam rá, mindenhova pisilt, de bilibe egyszer sem. Még úgy sem, ha néha ráültetem, nem sikerül neki. Nem tudja megindítani, úgy veszem észre. Azt már tudja, hogy mikor fog jönni, mert a kádban múltkor felállt, nézte a kukiját és 3 mp múlva pisilt. De szerintem visszatartani sem tudja még.
Ez nem is az igazi gondom. Csak nagyon szereti a kukiját morzsolni, piszkálni, azt mondták ez normális, felfedezte, hagyjam rá...nem szabad rászólni, stb. Ok, csak kitalálta a drágám, hogy mivel eddig bady volt rajta, felülről nem tudott a pelusba nyúlni, de oldalról a lába felőle hozzáfér, és folyton kihúzza a kukiját oldalra a pelusból, és naná hogy kipisil.
Már kezd az agyamra menni, eleinte nem is nagyon szólt, most már azért szól ha bement, sőt ma már vette le a pisis cuccot, hogy ki kell cserélni, de annyit mosok hogy.....és nincs eredménye....
Ne veszekedj ra, szerintem csak mond meg neki h nem szabad kivenni a pelusbol, arra probald szoktatni h masok elott ne vegye ki, ha megis odanyul akkor fogd meg a kezet, huzd el onnan es tereld el a figyelmet. Azmeg h meg kell a pelus nem hiszem h akkora baj de probalkozzatok folyamatosan. Ha belepisil nagyon dicserd meg, de ha magatol nem akkar/mer akkor ha ti v nagyxobb teso ha van pisil akkor utana mondjad neki h: Nezzd apa milyen ugyes, mar te is olyan nagy fiu vagy.....
Sok sikert:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!