Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oscillococcinum tartályos (6...

Oscillococcinum tartályos (6 adag van benne), hogyan kell adagolni? Ugye az egy tartály az egy adag?

Figyelt kérdés

Kislányomnak(3 és fél éves) vettem influenza megelőzésre,de most elbizonytalanodtam az adagolást illetően...

Egy tartály az egy adag?nem kell belőle kiszámolni a bogyókat igaz?-mert olvastam régebbi kommenteket róla,és ott írták,hogy 5-10 golyó....stb

Segítsetek,köszönöm!

2013. ápr. 6. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
nem kell kiszámolni, az úgy egy adag, én is szedtem:-)
2013. ápr. 6. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Influenza megelõzésre heti 1tégely,ha már benne van az ember akkor elsõ nap 3,utána csak reggel este és harmadik nap csak 1.után"a nem is kell tovább szedni. mi is vettünk a lánynak, ő még csak 2,5 volt amikor adtuk neki de csak fél tubust kapott. szerintem ilyen kis korban nem kell a teljes adag.
2013. ápr. 6. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő mondta, hogy ekkora gyereknek nem egy egész tubussal kell! Egy tubus, 3 hétre elég egy 3 éves gyereknek!Úgy kell elosztva adagolni! Nagyon kevés kell egy alkalommal neki!Ahogy írod, 5-10 golyó kevéske vízben feloldva, és megitatva.

Egy egész tubus, egy felnőttnek kell egy hétre!

2013. ápr. 7. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Az életkor nem számít, információ van a folyókban, pár golyó elég. Én nem számolgatom az Oscilococcinumból csak úgy saccra. Persze a Boironnak az a jó, ha egy alkalommal egy tubus.:)
2013. ápr. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!