Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti nem sokaltok be, ha hisztiz...

Ti nem sokaltok be, ha hisztizo gyerekeiteket idegenek akarják rendre utasitani?

Figyelt kérdés
Kisfiam egy elég rendes hisztit vert le egy bevásárlókozpontban, nagyon sirt, erre egy tiszta idegen no azt mondja neki, hogy nem szégyenled magad, hát olyan mérges lettem, úgy befeleltem neki, és persze aztán még o nézett csúnyán, neki nem tetszett.... Veletek is elofordul az ilyen? Ti hogy reagáljátok le az ilyesmit? Vagy az utcán torténo hisztinél: a gyere velem akkor, majd én haza viszlek... na már ebbol is elegem van...
2013. ápr. 6. 15:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

biztos jó hangosan megjegyeztem volna a gyerek fel

"ha nem hagyod abba a hisztit ilyen neveletlen felnőtt lesz belőled mint a néni "

2013. ápr. 7. 01:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

sajnos már mi is jártunk így. A kisfiam vásárlás közben vágott le óriási hisztit, nem akart beülni a kocsiba, de jönni sem szeretett volna, semmi sem volt elég jó stb.

Sajnos aznap sokan is voltak (bár igyekszünk olyan időszakokra bevásárlást intézni, amikor várhatóan nincs tömeg). Otthon én figyelmen kívül hagyom a hisztit és igyekszem akkor különösen megdicsérni, ha jót tesz- de egy élelmiszerüzletben nem tudom ott hagyni, ahol üvegek, palackok, esetleg nehéz mozgó görgős polcok, figyelmetlenebb járókelők vannak.

A hiszi a csúcsát a sorban állás közben érte el: kapaszkodott két kézzel a futószalag oldalába, sivított stb.

Egy idős nő nagyon durván beszólt, hogy "csináljon már valamit a neveletlen kölykével"

(bevallom, hogy legszívesebben jól visszaordítottam volna, hogy neveletlen vén banya, aki mondja...)

DE: arra gondoltam, hogy a kisfiam azt is látja, abból is tanul, ahogy én viselkedek. Így a lehető leghiggadtabb hangon, de jó hangosan, hogy sokan hallják körülöttünk visszaválaszoltam, hogy ha már "neveletlen kölyöknek" titulálta a gyermekemet és ezzel engem is alkalmatlan szülőnek, itt a remek alkalom, hogy nálunknál különbnek mutassa magát: legyen szíves akkor előre engedni és mindkettőnk gondja megoldódik. :)

Látnotok kellett volna a hápogó nőt- aki nem akart persze előre engedni, de előtte megnyílt a sor és mindenki utat engedett nekünk :)

Ha legközelebb lesz ilyen, igyekszem hasonlóképp viselkedni :)

(...és mostanság nem szégyenlek előre menni a kisgyerekes pénztárnál- ha már egyszer nekünk találták ki)

Szép napot:

2013. ápr. 8. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!