Ti nem sokaltok be, ha hisztizo gyerekeiteket idegenek akarják rendre utasitani?
3 gyermekem van, még nem volt ilyen, de azt mondanám:
"Köszönöm, majd én nevelem!"
Én örülök neki, ha más besegît, mert akkor a gyerek el szégyenli magát, abba haggya a hisztit, feláll, oda bújik hozzám, és bocsánatot kér!
Az meg hogy majd én nevelem
Szerintem a legrosszabb vissza szólás, mert ezek szerint nagyon jön össze a gyermek nevelés...
Engem nem zavartak ezek a beszólások, sőt fel is használtam a következő mondatomban, hogy látod a néninek sem tetszik, mindenki látja mit művelsz.Volt, hogy észheztért emiatt. sokszor megelőztem és én mondtam hamarabb, majd az idegen odaszólt értvén a célzást: hogy én viszem haza a nem szót fogadó gyerekeket :) Én nem kezelem ellenségesen az embereket. Mindenkihez pozitívan állok. Nem rossz indulatból, sőt inkább segítségből szólnak oda.
Egyszer szóltam vissza, amikor a csúnya viselkedés miatt viszatettem az üdítőt, hisz erről szól az egyesség, ha ügyes megkapja, ha hisztis nem. Miután beleraktam a kosárba onnan kezdve megkergült a gyerek. Vissza raktam higgadtan. Na jött a nagy hiszti. És ekkor szólta be agy normálatlan, hogy miért nem veszi meg szegénynek. Na ez már nálam is túllőtt. Ezt nem tolerálom.
5-ös, tényleg nem nagyon jön össze, csak mert volt a gyereknek 1 hónap hisztikorszaka? Szerencsére mégis sikerült megnevelni ezek szerint a vásárlóközönség segítsége nélkül is.
Lehet, hogy ennek ellenére szar szülő vagyok, de nem szeretem, ha idegenek szólnak bele az életembe. Főleg ha ilyeneket, amit a kérdező is írt, hogy "nem szégyelled magad?" na ne már...
Ugyanúgy gondolom mint a 6-os válaszoló. Nálunk egyszer fordult elő ilyesmi, mármint hogy rászólt vki a gyerekre, de jól is jött, mert kizokkent a hisztibol. Azóta nem is hisztizik nyilvánosan. Később elmagyaráztam neki, hogy emlékszik milyen rossz volt, amikor a bácsi mérgesen rászólt? Ilyen helyen nem szeretik az orditozast. Úgy látszik tanult belőle.
Én elismerem hogy nem mindent tudok kezelni, így a hisztit sem. Ha csak ramordulnek másra, hogy hagyjon békén majd én kezelem a gyerekemet, azzal csak magamat tennem nevetségessé, hiszen tavabbra is azt látna, hogy ott van mellettem egy szuntelenul ordító gyerek. És lehet hogy nem is rosszindulattal próbálnak rajuk szólni azok a nénik vagy bácsik, csak segítő szándékkal.
ilyenért besokalltam volna, de inkább segíteni szoktak a járókelők, kizökkenteni, ahogy előttem is írták.
Igen, aki nem segít, az fogja be, nevelje a sajátját. A jó szándékot azt örömmel fogadom, másra nem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!