Valaki alátámasztaná nekem azt az állítást, miszerint a szőke, világos bőrű, szemű gyerekek betegesebbek mint a barnább társaik? Tisztára hülyeségnek tartottam de már elbizonytalanodtam,
Ezen még sosem gondolkodtam, de nem igazán látok benne rációt. Én szőke vagyok, kék szemű, világos bőrű, a húgom barna bőrű, barna hajú, barna szemű.
Én 3 éves koromig voltam nagyon beteges, amíg ki nem vették az orrmandulámat, onnantól, mintha elvágták volna.:) 17 évesen lettem allergiás, azóta egyre több dologra vagyok, de beteg nagyon-nagyon ritkán vagyok.
A húgom egész gyerekkorát átbetegeskedte, vérszegény és most 20 évesen migrénes fejfájással küzd.
Szerintem ez inkább az alkatunkkal lehet összefüggésben. Én gyerekként rossz evő voltam, de a béres csepptől szépen kikerekedtem.:) Nem vagyok kövér, de sovány sem. A húgom mai napig egy csontkollekció, egyszerűen hiába akar nem tud hízni. Többször volt már kiszáradva és többször is lesz beteg, mint én.
Viszont érdekes, hogy neki meg a fogai sokkal jobbak, mint nekem. Én alig eszem édességet, de sok lyukas fogam van, ő meg állandóan tömi magát csokival mégis csak 18 éves kora körül lett egyetlen pici lyuk az egyik fogán.:)
Ez szimplán genetika, szerintem nem sok köze van a bőr-, haj-, szem színhez.
Na ez teljesen hülyeség, erre a legjobb példa vagyok én és a tesóm. Teljes ellentétei vagyunk egymásnak, én falfehér,szőke kék szemű. Ő kreol bőrű, barna haj,barna szemek.
Ő szinte mindenre allergiás, minden télen beteg volt és kb mindent elkapott kiskorában.
Én egyedül egy gyógyszerre vagyok érzékeny és arra a kérdésre,hogy "Nem vagy rosszul?" "Nem vagy vérszegény?" nem,köszönöm semmi bajom.
Szóval nálunk teljesen fordítva van, és pont én vagyok az akinek az egészségért aggódnak.
Ez genetika,nem függ össze a bőr vagy a hajszínnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!