Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 év körüli kisgyerketek...

4 év körüli kisgyerketek mikor bújik ágyba, mikor kel?

Figyelt kérdés
délután mennyit alszik? hány órát alszik összesen egy nap?:)
2013. ápr. 4. 21:51
 1/4 anonim válasza:
Szia! Igaz, nekem nincs 4 éves gyerekem, de van egy 3 éves kishugom. Délután egytől 3-ig szokott aludni az oviba, ha nincs ovi, érdekes módon itthon többet alszik, kb. 1től 4ig. Illetve este 9 körül megy aludni de elég nehezen alszik el, szóval sokszor előfordul, hogy háromnegyed 10 is van, mire elalszik (sajnos) és általában reggel 7-fél 8 körül kel. nem tudom, mennyire volt hasznos a válaszom, de gondoltam viszonyítani azért lehet hozzá. :))
2013. ápr. 4. 22:29
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, ment a zöld kéz!:)
2013. ápr. 4. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk 6:50-kor van ébresztő,mert a tesó sulis,oda időben oda kell érni.

Este 8-kor fekszenek le,akkor még olvasok nekik,utána elköszönök,ők még beszélgetnek.3/4 9 körül már mindig alszanak.

Hétvégén,vagy ha beteg,akkor itthon 2 órát mindig alszik a pici,az oviban nem tudom,hogy mennyit alhat...

Úgyhogy kb.12 órát alszik!

2013. ápr. 5. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:
4 éves ovis, reggel fél 7-kor csörög az óra emiatt. Este fél 9-kor megy aludni. Hétköznap az oviban 1,5 órát alszanak. Hétvégén itthon azért alszik 2-2,5 néha 3 órát is nappal.
2013. ápr. 5. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!