Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák X5 BMW-sek? Hátul...

Anyukák X5 BMW-sek? Hátul nagyon ráz az autó? (Hányás)

Figyelt kérdés

Igaz, hogy hátul nagyon ráz az autó?

Tudom, hogy nem a legtökéletesebb kategóriában kérdeztem! De nem "autómániás" műszaki zsenik, hanem anyukák válasza érdekel.

2013. ápr. 4. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Hát néha panaszkodik a kis bubukám, hogy rázkódik a kis popikája, de olyankor átülünk a Bentley-be...
2013. ápr. 4. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerek hányni akar, akkor mindegy milyen autóban ül.

Nálunk a gyerekülés volt a ludas, nem a kocsi (egy ócska nissan, ami ráz)

Lecseréltük a gyerekülést, és vége lett a hányásnak. Túlságosan beszorította a pocakját, azért hányt.

Mellesleg akkor is kéne egy BMW, ha rókázna benne a gyerek.

2013. ápr. 4. 16:57
 3/9 A kérdező kommentje:
nem azért kérdeztem, mert nem tudunk dönteni a hummer / q7 és x5 között...
2013. ápr. 4. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mellesleg akkor is kéne egy BMW, ha rókázna benne a gyerek."

én meg pont azt akartam írni, hogy ha összespórolok 200 év alatt egy x5ösre akkor tuti infarktust kapnék ha összehányná a gyerek :)

főnökömnek x5öse van, párszor ültem benne, szerintem nem ráz, már amennyire képes erre bármilyen autó a magyar utakon :)

2013. ápr. 4. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Most komolyan jobban rázhat egy BMW X5 egy akármilyen másik autónál????

Ez a kérdés amúgy a múlt héten nagyon vicces lett volna a sok "mikorérkezikacspésagyes" kérdés között :))))

2013. ápr. 4. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Nekünk volt X5-ös, igen, pattogósabb hátul, mint pl az ML Mercedes. Az viszont ringatózik. Tehát rosszabb, mint a sportosabb ,keményebb X5 ilyen szempontból. TV-t ha néz benne, hány:( szóval csak a kilátásban szabad gyönyörködni:)
2013. ápr. 4. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:

bocsi az off-ért, de nem hiszem, hogy kapsz megfelelő választ.

szóval, ha jól értem a kérdésed:

x5-ös autód van és a gyermeked gyakran hány benne út közben?

menny idős a gyermek?

mit evett/ivott előtte?

2013. ápr. 4. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Szoktasd be egy trabantba élvezni fogja a változást ha a BMW rázza :D
2013. ápr. 5. 02:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem, nincs x5-ünk. (Es ha nem nyerünk a lottón, nem is lesz egy jo darabig)

Azert kérdeztem, mert egyik barátunk azt mondta, hogy az x5 nagyon rázódik hátul, nem jo a gyereknek. És en is pont erre gondoltam, hogy lehet, hogy nem olyan, mint a kanapé, de a mi Opel Vevtránk hátsójátol nem hiszem, hogy rosszabb... És igen, a gyerekkorom Trabija is eszembe jutott, habár annak a csúcs sebessége 75 volt :)

Köszi, ment mindenkinek a zöld kezecske :)

2013. ápr. 5. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!