Megcsalt a férjem hogyan mondjam el 3,5 éves kislányomnak, hogy az apukája nem jön többet haza?
Férjem hetek óta később ér haza, mint szokott. Tegnap este kiderült, hogy van egy másik kapcsolata. Véletlenül láttam meg a levelezését, szerelmesnek tűnik. Kértem, hogy ma pakoljon össze és menjen el. Én még szeretem, de ezek után nem tudnék vele élni.
Mióta később jön a gyerek nagyon hiányolja. Aki már átélt ilyet hogyan magyarázta a gyermekének, hogy az apukáját már nem fogja látni minden nap. A szívem szakad meg a kislányomért :((((
kitartást kívánok!
a kislányodnak csak annyit mondj, hogy Apa most máshol fog lakni, így alakult az élete.
Mi is külön élünk, a gyermekem 8 hónapos volt, még nem kérdezett. (nem megcsalás miatt mentünk szét)
De én azt mondom, h a gyerek nem hülye csak azért mert gyerek, és őszintének kell lenni vele, persze nem részleteiben belemenni, hogy apa szexelt egy másik nénivel, ezért anya kirakta a lakásból, hanem a te gyermeked kis értelmi szintjén szépen világosan, őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!