Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan anyuka akinek a...

Van itt olyan anyuka akinek a gyermeke szintén neutropéniás, írnátok nekem a saját esetetekről ezzel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

4 hónapos lányom véreredményét ma reggel kaptam kézhez, mert tüdőgyulladás miatt vettek vért is tőle, és 0,33 az abszolút neutrophil értéke, a neutrofil is alacsony, 3%, és 17%-tól jó. Holnap megyünk dokihoz, nem tudom mit fog mondani, de nagyon félek. :( Írnál magatokról, hogy mennyi idős a gyermeked, nektek be is bizonyosodott, hogy neutropéniás? Abban, bízom, hogy nálunk ez az érték csak átmeneti, és ha lecseng a betegség, meg a gyógyszer-kúra, helyreáll az érték. Kérlek írj minél hamarabb!

2013. ápr. 4. 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!Most láttam,hogy válaszolt végre valaki a kérdésemre :-) .

Az én kislányom 2,5 éves,már születésétől nagyon beteges állandó fülgyulladás,majd grommeteket kapott a fülecskéibe,súlyos vesegyulladás ,visszatérő hörghurutok.

Az immunológus most kezdte a kivizsgálást ,mi nagyobbak vagyunk,tehát más értékek normálisak a mi esetünkben azt hiszem,az én kislányomnak neutrofil száma :14 % ,abszolut neutrofil 0,85 Giga/l .

Állítólag az abszolut számot kell nagyon nézni .

2013. ápr. 4. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Köszi a választ, ha van valami új fejlemény, kérlek írj, akár privátban is, mert minden érdekel a témával kapcsolatban, bár nagyon bízom benne, hogy a problémánk csak átmeneti.
2013. ápr. 4. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!