Hogyan kezeltek egy ilyen hisztit? És hogyan reagáltok, ha valaki beszól?
De figyelj, nem kell ennyire a szívedre venni!
Ha valaki emiatt tényleg rossz anyának gondol, akkor bizonyára az az ő szegénységi bizonyítványa. Mintha más gyereke soha nem hisztizne...
Na mindegy, szóval ne vedd ennyire magadra. Aki meg lebutázta a gyereked, gondolom a sajátjából és magából indult ki. Ennyi. :)
Én régen mindent a szívemre vettem, és lépten-nyomon azt figyeltem, hogy vajon ilyenkor mennyire néznek hülyének. De bevallom mára már letojom az egészet. Ez egy korszak, amin túl kell esni, és aki lenéz, bizonyára nem ismer, tehát nyugodtan beszéljen csak a hátam mögött. Különben is, aki a hátam mögött beszél, az hátul van és ott is marad. Nekem ezek az emberek senkik.
Amúgy most 2,5 éves a lányom, és míg 2 évesen bárhol képes volt hisztizni, most már olyan mint egy kisangyal. Bizonyára, mert rosszul neveltem. :)
Szerintem nagyon- nagyon jól kezelted a helyzetet:)!
A beszólást meg próbáld ignorálni, ha nem megy(tudom, nehéz), mondd meg, hogy nem buta csak két éves:).
Én a magam részéről szintén nem fordítom el a fejemet ilyenkor, lehet, megállapítjuk a férjemmel, hogy 'anyuka hisztit kezel', de tisztában vagyunk vele, hogy ez a normális, és tényként elkönyveljük, nincs semmilyen véleményünk sem a gyerekről, sem az anyáról.
Aki meg így hiszi... Ne is foglalkozz vele, ne érdekeljen idegen emberek véleménye.
Szerintem is jól kezelted le a szituációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!